LOCATIE

HORECA
TEAM & OUTDOOR
PIET PLEZIER
ESCAPE ROOM

STREEKPARK KLEIN OISTERWIJK

STREEKPARK KLEIN OISTERWIJK

Streekpark Klein Oisterwijk is een uniek park waar verblijfsrecreatie, dagrecreatie en evenementen een mooie plek hebben in een natuurlijke omgeving. Het park is erg veelzijdig met voor elk programma en elke groepsgrootte een passend terrein en horecagelegenheid.

Daarnaast biedt het park ruime parkeergelegenheden en douche- en omkleedfaciliteiten voor de gasten van Oisterwijk Adventures.

Nader kennismaken met Oisterwijk
Video: Streekpark Klein Oisterwijk
STREEKPARK KLEIN OISTERWIJK

OUTDOORTERREINEN

SPORT & OUTDOOR TERREIN

Het sport en outdoor terrein bestaat uit een aantal uitgestrekte grasvelden met een grote zwemvijver. Het terrein wordt flexibel en op maat ingericht voor het gekozen programma en geschikt gemaakt voor de kleinere groepen (vanaf 20 personen) en de grotere groepen (500+ personen).

SURVIVAL & OBSTAKEL TERREIN

Voor de survival en obstacle run liefhebbers is een apart terrein ingericht met een aantal uitdagende obstakels & survival onderdelen uit de Tough Ten Miles. Obstacle course & survival training kan een onderdeel zijn van een sportdag met diverse disciplines maar kan ook uitgebouwd worden tot een eigen Obstacle run voor bedrijf of school.

OISTERWIJKSE BOSSEN

Het prachtige Oisterwijkse bossen- & vennengebied is met stip het mooiste outdoor terrein dat we te bieden hebben. Met groot respect voor de natuur bieden we de gasten van Oisterwijk Adventures uiteenlopende mogelijkheden om kennis te maken met dit unieke gebied.

HORECA LOCATIES

STREEKCAFÉ DE DRIE VENNEN

Streekcafé De Drie Vennen is een gezellig eetcafé met een schitterend terras aan het water. De gasten van Oisterwijk Adventures genieten hier van heerlijke catering met producten van onze ‘buren’. De Drie Vennen biedt mooie ruimte voor meetings en presentaties en is ook in de wintermaanden met de hout gestookte kachels een lekkere plek om te verblijven.

EVENT TENT

Onze Event Tent is een multifunctionele tent met houten vloer en gezellige authentieke bar. Hier kunnen middelgrote groepen (tot 200 personen) lekker lunchen, bbq’en en feesten. De Event Tent ligt aan ons sport & outdoor terrein, wat deze locatie een ideale uitvalsbasis maakt voor uiteenlopende outdoor, sport & spel programma’s.

SRV CAFÉ

Het SRV Café is een authentieke SRV wagen die zeer smaakvol is omgebouwd tot mobiel café met een eigen geluidsinstallatie, WIFI point en hyper moderne bar. Het SRV Café is een regelrechte blikvanger die wij flexibel op en rond ons Streekpark kunnen plaatsen, voor een gezellige borrel en feestavond.

ESCAPEROOM OISTERWIJK

Onze twee mysterieuze escape rooms zijn volledig gethematiseerd op haar karakteristieke en natuurlijke omgeving: Streekpark Klein Oisterwijk. Tijdens het uitdagende spel beleeft men met #1 De Boswachter een spannende excursie of vermaakt de groep zich tijdens #2 De Dolle Boskant-avond op een heel verrassende manier…

Naast onze escape rooms, verzorgen we ook Escape Diners. Een avondvullende activiteit waarbij men het eigen eten “vrij speelt” door allerlei escape room-achtige opdrachten verspreid door het restaurant. In kleinere groepjes tegen elkaar, of als één gezelschap.
Verder hebben we, gedurende de Coronacrisis, een tweetal escape-kisten gemaakt. Tijdens Escape The Lockdown speel je een escape room in je eigen huiskamer, hoe gaaf is dat?!

PIET PLEZIER OISTERWIJK

Direct naast de ingang van Streekpark Klein Oisterwijk ziet u de prachtig aangelegde Adventure Minigolfbaan al liggen. 18 uitdagende banen, geschikt voor elke leeftijd en iedere gelegenheid. Tevens is dit de startlocatie van de alom bekende Piet Plezier trapkarren. Diverse (vernieuwde) modellen waarmee u Bos- en Vennentochten kunt maken met verschillende lengtes door de natuur van Oisterwijk. Ook de moeite waard zijn de fotozoektochten en puzzelritten die u met uw gezelschap op de trapkarren kunt maken.

Daarnaast bieden we, volledig overdekt, Snookergolf aan. Vergelijkbaar met minigolf maar dan op tafelniveau met een keu en verschillende balletjes en hindernissen. Weer eens wat anders en gegarandeerd plezier!

PLATTEGROND OISTERWIJK ADVENTURES