LOCATIE

STREEKPARK KLEIN OISTERWIJK

STREEKPARK KLEIN OISTERWIJK

Streekpark Klein Oisterwijk is een uniek park waar verblijfsrecreatie, dagrecreatie en evenementen een mooie plek hebben in een natuurlijke omgeving. Het park is erg veelzijdig met voor elk programma en elke groepsgrootte een passend terrein en horecagelegenheid.

Daarnaast biedt het park ruime parkeergelegenheden en douche- en omkleedfaciliteiten voor de gasten van Oisterwijk Adventures.

OUTDOORTERREINEN

SPORT & OUTDOOR TERREIN

Het sport en outdoor terrein bestaat uit een aantal uitgestrekte grasvelden met een grote zwemvijver. Het terrein wordt flexibel en op maat ingericht voor het gekozen programma en geschikt gemaakt voor de kleinere groepen (vanaf 10 personen) en de grotere groepen (600+ personen).

Aangrenzend aan het veld staat de Event Tent, er zijn kleedlokalen, wc’s en er is zelfs douchegelegenheid. Ook ligt er een mooi volleybalveld op het outdoor terrein. Kortom, inzetbaar voor vrijwel iedere aanvraag!

SURVIVAL & OBSTAKEL TERREIN

Voor de survival en obstacle run liefhebbers is een apart terrein ingericht met een aantal uitdagende obstakels & survival onderdelen uit de Tough Ten Miles.

Op het 2km lange vaste parcours van Streekpark Klein Oisterwijk staan naast de vele obstakels ook een aantal pittige survival hindernissen, waarvoor speciale technieken vereist zijn om ze te volbrengen. Hindernissen als de apenhang, touwklim, overpakhindernissen en triangels zijn niet eenvoudig, maar met de juiste technieken absoluut te doen. Onze trainers zorgen voor technische clinics en trainingen voor de buitensporters die geen enkele uitdaging uit de weg gaan.

OISTERWIJKSE BOSSEN

Het prachtige Oisterwijkse bossen- & vennengebied is met stip het mooiste outdoor terrein dat we te bieden hebben. Met groot respect voor de natuur bieden we de gasten van Oisterwijk Adventures uiteenlopende mogelijkheden om kennis te maken met dit unieke gebied.

Dat kan met een gezellige fietstocht op een Piet Plezier-trapkar, met een GPS-tocht of een gave mountainbike-clinc. Maar ook wanneer je lekker op het terras zit bij De 3 Vennen, geniet je van de prachtige omgeving door simpelweg om je heen te kijken. Genieten!

HORECA LOCATIES

DE 3 VENNEN

Het horecateam van De 3 Vennen verwent de gasten van Oisterwijk Adventures graag met passende catering in één van onze sfeervolle horecalocaties. Restaurant De 3 Vennen vindt u tussen de mooie bossen, met een prachtig uitzicht op de natuurspeeltuin en met de natuurpoort als beginpunt ontbreekt er niets. Voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner, bourgondische borrel of een lekker kopje koffie bent u van harte welkom. Op het BBQ-plein bakken onze koks graag een mals stukje vlees of een lekker versgebakken visje.

Ons vriendelijke personeel staat voor u klaar en parkeren kan gratis voor de deur. Komt u ook de beleving proeven?

BEACHBAR KLEIN OISTERWIJK

Dat onze omgeving prachtig is wist u vast al, maar dat u nu ook liggend op ons loungebanken van Borek met een cocktail in uw hand kan genieten van de natuur is nieuw. Terwijl u heerlijk relaxt kunt u een oogje in het zeil houden op de kids. De vrij-mibo wordt tot een nieuw niveau gebracht met onze heerlijke fingerfood hapjes. Kom de beleving proeven met onze zelf-service en zoek een plekje in de zon.

Ook voor bedrijfsuitjes is het in overleg mogelijk deze bij ons restaurant te betrekken. De kiosk heeft eigen openingstijden en zal dus niet altijd geopend zijn op het moment dat ons restaurant geopend is.

EVENT TENT & CHALETTENT

Onze Event Tent is een multifunctionele tent met houten vloer en gezellige authentieke bar. Hier kunnen middelgrote groepen (tot 200 personen) lekker lunchen, bbq’en en feesten. De Event Tent ligt aan ons sport & outdoor terrein, wat deze locatie een ideale uitvalsbasis maakt voor uiteenlopende outdoor, sport & spel programma’s.

Ook beschikken wij over een mooie Chalettent. Deze staat pal naast het terras van De 3 Vennen en is een mooie verzamelplek voor groepen, maar ook voor een lunch, BBQ of borrel kan je hier goed vertoeven. Overdekt en midden in de natuur!

SRV CAFÉ

Het SRV Café is een authentieke SRV wagen die zeer smaakvol is omgebouwd tot mobiel café met een eigen geluidsinstallatie, WIFI point en hyper moderne bar. Het SRV Café is een regelrechte blikvanger die wij flexibel op en rond ons Streekpark kunnen plaatsen, voor een gezellige borrel en feestavond.

Van buiten ziet de wagen eruit als de originele SRV wagen die vroeger in de buurt rondreed, maar als de kleppen aan de zijkant openklappen dan ontstaat een volledig ingericht sfeervol café. Een café dat is voorzien van een professionele licht & geluidsinstallatie en die een complete bar met koelingen aan boord heeft.

ESCAPEROOM OISTERWIJK

Samen met je vrienden, team, familie of bedrijf dé sensatie van dit moment beleven, dat kan bij: ESCAPEROOM Oisterwijk.
Door het oplossen van lastige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen aanwijzingen en andere slimmigheidjes dienen groepen van 3 tot 8 personen binnen 60 min zien te ontsnappen uit één van onze twee mysterieuze rooms. Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen?

Of speel thuis, op school of kantoor onze vier speciale Escape-kisten die dus naar jullie toe komen. Los binnen 60 min het mysterie op. Of kies voor groepen van 20 tot 50 personen voor het Escape Diner: lekker eten, puzzelen, uniek en avondvullend!

PIET PLEZIER OISTERWIJK

Direct naast de ingang van Streekpark Klein Oisterwijk ziet u de prachtig aangelegde Adventure Minigolfbaan al liggen. 18 uitdagende banen, geschikt voor elke leeftijd en iedere gelegenheid. Tevens is dit de startlocatie van de alom bekende Piet Plezier trapkarren. Diverse (vernieuwde) modellen waarmee u Bos- en Vennentochten kunt maken met verschillende lengtes door de natuur van Oisterwijk. Ook de moeite waard zijn de fotozoektochten en puzzelritten die u met uw gezelschap op de trapkarren kunt maken.

Daarnaast bieden we, volledig overdekt, Snookergolf aan. Vergelijkbaar met minigolf maar dan op tafelniveau met een keu en verschillende balletjes en hindernissen. Weer eens wat anders en gegarandeerd plezier!

PLATTEGROND OISTERWIJK ADVENTURES