ESCAPE ROOM

HORECA
TEAM & OUTDOOR
PIET PLEZIER
ESCAPE ROOM

CORONA UPDATE
Wij zijn geopend!
In verband met de uitbraak van het coronavirus volgen wij de richtlijnen en voorschriften van de overheid en het RIVM. Om ervoor te zorgen dat onze gasten zo weinig mogelijk risico lopen, hanteren we een aantal maatregelen.

Klik hier voor onze CORONA MAATREGELEN.

(Mocht je vragen hebben m.b.t. het reserveren tijdens de coronacrisis, bel gerust naar 06-15838558.)

EscapeRoom Oisterwijk

Samen met je vrienden, familie of bedrijf dé sensatie van dit moment beleven, dat kan bij: EscapeRoom Oisterwijk.
Door het oplossen van lastige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen aanwijzingen en andere slimmigheidjes dienen groepen van 3 tot 8 personen binnen 60 min zien te ontsnappen uit één van onze twee mysterieuze rooms. Een goede samenwerking, vindingrijk, creatief en stressbestendig te werk gaan is daarbij essentieel om de code binnen de tijd te kraken…
De twee uitdagende kamers van EscapeRoom Oisterwijk zijn volledig gethematiseerd op de camping met haar bosrijke omgeving: Streekpark Klein Oisterwijk. De schitterende rooms en het spannende spel zullen deelnemers verrassen en tot het uiterste drijven om zo snel mogelijk te ontsnappen!

“Beste ervaring tot nu toe!

Wat een mooie kamer en wat een vette onverwachte wending!
Zeker weten een aanrader.
Alles klopt; de verhaallijn, aankleding, puzzels. Perfect.”

Bart, via Escapetalk.nl

“Beste escape-ervaring tot nu toe!

Dit was inmiddels mijn 13e escaperoom. En ik kan wel zeggen dat dit een van de beste is die ik tot nu toe heb gedaan! De kamer zit erg goed in elkaar. Goede techniek. De aankleding is top en de puzzels zijn goed in elkaar gezet. Niet extreem moeilijk maar je moet er wel voor doorwerken. Leuke onverwachte wending ook. Wij hebben het helaas net niet binnen de tijd gered. Denk dat we 5 minuten langer nodig hadden gehad om te ontsnappen. Zeker een aanrader!”

Stephan, via All-escaperooms.nl

“Aanradertje!

De Boswachter gespeeld, heel verrassende twist. Echt een aanrader!”

Piet, via All-escaperooms.nl

“Leuke escape rooms in Oisterwijk

In 2 groepen beide escape rooms gespeeld. iedereen was erg enthousiast. leuke thema’s en gevarieerde opdrachten.”

Angelie, via all-escaperooms.nl

“Enthousiast!

Leuke kamer met onverwachte wending”

Petra, via Escapetalk.nl

#0 Escape The Lockdown

Ben je het binnen zitten zat en wil je de verveling tegen gaan? Om een uur te ontsnappen aan de intelligente lockdown hebben we een speciale escape-kist ontworpen die naar jou toe komt. Op het afgesproken tijdstip zetten we de geheimzinnige zeemanskist bij je voor de deur en samen met je gezin of huisgenoten krijg je 60 minuten de tijd om het mysterie op te lossen. Een mini-escape room dus. Gewoon in je eigen huiskamer, hoe gaaf is dat?!

Uiteraard worden alle spullen in de kist, de slotjes en sleutels tussendoor grondig gedesinfecteerd. Ook houden we voldoende afstand als we de kist, met handschoentjes aan, komen afleveren.

Escape The Lockdown is geschikt voor gezinnen van alle leeftijden en al vanaf 2 personen te spelen. De kosten bedragen in totaal €37,50 (Let op, buiten een straal van 10 km brengen we €0,19 p/km reiskosten in rekening). Bel 06-15838558 of mail naar escaperoom@oisterwijkadventures.nl en Escape The Lockdown binnenkort in jouw huiskamer!
Uit te breiden met een heerlijke HAPJES SCHOTEL met huisgemaakte lekkernijen in een gezellige setting: bij je thuis.

#1 De Boswachter

Met een rode houthakkers-blouse aan en een rieten mandje mogen jullie op excursie met De Boswachter. Eenmaal in zijn leuke knusse boswachtershuisje lijkt het alom gezelligheid en Brabantse gemoedelijkheid wat de klok slaat.

Echter slaat de stemming volledig om naarmate het spannende spel vordert en blijkt dat De Boswachter een duister geheim koestert. Zaak dus om je zo snel mogelijk uit de voeten te maken voordat hij terugkeert en jullie aantreft in zijn kamer…

#2 Dolle Boskant-avond

De Dolle Boskant-avonden zijn van oudsher een begrip op Streekpark Klein Oisterwijk, het spetterende feest wordt beschouwd als hét hoogtepunt in het hoogseizoen. Gelukkig zijn jullie als groep bereid als bandje de hoofdact van de avond te verzorgen.

Er dient echter wel haast te worden gemaakt met de voorbereidingen, want wanneer het concert niet op tijd begint breekt het ongeduldige publiek de tent af. En er is kritisch publiek op De Dolle Boskant-avond, dus 60 minuten is echt het maximum…

Los alle lastige puzzels en raadsels samen op, ga het mooi verlichte podium op en zing samen uit volle borst het beroemde Boskant-lied, om uiteindelijk glansrijk te ontsnappen. Maar maak wel een beetje haast en val niet uit de toon, want “The show must go on!

NIEUW: Escape Diner – CORONAPROOF

Jullie dachten een avondje lekker ontspannen te gaan genieten van een drie-gangen diner? Dacht het niet, er is werk aan de winkel! Tijdens het Escape Diner in Outdoor-tent Chez Pierre moeten jullie zelf je eten vrijspelen door allerlei lastige escape room-opdrachten te doen. De avond duurt ongeveer 3,5u en is opgedeeld in drie rondes, waarin bezoekers telkens hun voor-, hoofd- en nagerecht dienen te verdienen.

Het Escape Diner staat garant voor een gezellig (én coronaproof!) avondje puzzelen, lekker dineren en teambuildingsactiviteiten aan tafel, maar ook verspreid door het restaurant. Kortom, een avondvullend programma met eten, drinken en vertier!

Te boeken vanaf 15 tot 30 personen voor €37,50 per persoon (excl. consumpties) en voor €49,50 per persoon (incl. consumpties). Meer informatie of reserveren? Klik hier ESCAPE DINER

Reserveren

Bekijk hieronder de beschikbare tijdvlakken per kamer per spel. Verander bovenaan “EscapeRoom Oisterwijk | vr-za-zo” in “EscapeRoom Oisterwijk | di-wo-do” voor de beschikbare tijdsvlakken doordeweeks. Wanneer een tijdsvlak niet meer aan te klikken is, is deze tijd helaas vergeven. Klik hier voor onze ALGEMENE VOORWAARDEN.

Tarieven

De kamers mogen met maximaal 8 deelnemers tegelijkertijd worden bezocht, het minimale aantal is 3 personen. Let op, we bieden dus twee rooms aan. Het tarief per persoon is afhankelijk van het aantal deelnemers en het tijdstip. Een bezoek aan EscapeRoom Oisterwijk duurt ongeveer 75 minuten, het spel duurt maximaal 60 minuten. De tarieven worden hieronder per team weergegeven.

3 PERSONEN

di-do € 69,-
vrij-zo € 75,-

4 PERSONEN

di-do € 79,-
vrij-zo € 85,-

5 PERSONEN

di-do € 89,-
vrij-zo € 95,-

6 PERSONEN

di-do € 99,-
vrij-zo € 105,-

7 PERSONEN

di-do € 109,-
vrij-zo € 115,-

8 PERSONEN

di-do € 119,-
vrij-zo € 125,-

*Inclusief 9% BTW
Mocht je met meer dan 8 personen een bezoek willen brengen aan EscapeRoom Oisterwijk, dan zal het gezelschap worden opgesplitst in twee (of meer) groepen en verdeeld over beide rooms. Voor groepen die bestaan uit meer dan 8 personen dienen meerder tijdsvlakken te worden gereserveerd, het tarief is afhankelijk van het aantal deelnemers per spel. Eventuele consumpties zijn, tenzij vooraf onderling gecommuniceerd, exclusief bovengenoemde tarieven.
Grotere groepen kunnen een bezoek aan EscapeRoom Oisterwijk eventueel uitbreiden met een toffe arrangement op het Streekpark. Kijk voor de verschillende mogelijkheden gerust op ARRANGEMENT of neem CONTACT op.

Arrangement

Bekijk hieronder ons aanbod van activiteiten op Streekpark Klein Oisterwijk en in de omgeving, waarmee er voor grote groepen (10 tot 250 personen) een dag op maat kan worden gecreëerd. Vragen of onduidelijkheden, neem gerust CONTACT met ons op of vraag een OFFERTE aan.

Offerte op maat?


OntvangstLunchDinerOverig

Activiteiten die je ook tof zult vinden