FAQ

FAQ

Programma’s

Zijn de genoemde prijzen inclusief BTW?

Ja, alle prijzen op de website zijn inclusief 9% of 21% BTW.

Welke faciliteiten zijn er op de locatie aanwezig?

Alle faciliteiten om je uitje te laten slagen zijn aanwezig op onze locatie Streekpark Klein Oisterwijk. Denk aan ruime parkeergelegenheid, meerdere horecagelegenheden, ruime douchegelegenheden, overnachtingslocaties, grote sportvelden en zwemvijver.

Kunnen we ook eten en drinken boeken bij onze adventure?

Absoluut! Op Streekpark Klein Oisterwijk zijn meerdere horecalocaties waar alle denkbare catering zowel binnen als buiten op het bijbehorende terras verzorgd kan worden. Ook werken wij nauw samen met diverse sfeervolle restaurants in Oisterwijk.

Zijn de adventures geschikt voor alle leeftijden?

Over het algemeen zijn de adventures geschikt voor alle leeftijden. Natuurlijk speelt bij sommige activiteiten de fysieke gesteldheid een rol. Als we goed geïnformeerd worden, zorgen we er altijd voor dat er voor elke deelnemer een leuke uitdaging in de adventure zit.

Met hoeveel personen kun je een adventure boeken?

Dit is een beetje afhankelijk van de aventure. Sommige Oisterwijkse avonturen starten bij groepen van 2 personen. Voor grote actieve/sportieve dagen hebben we ruimte voor groepen tot 600 personen. We denken altijd graag mee, dus even bellen is het beste advies.

Voorafgaand, tijdens of na afloop worden er soms (groeps)foto’s maken. Deze foto kan gebruikt worden voor promotie en/of social media, je doet hierbij afstand van je portretrecht. Wanneer je het niet prettig vindt als deze foto word gebruikt voor online doeleinden, laat het ons dan weten. Ter plekke of per mail/telefoon, dan houden we hier uiteraard rekening mee.

Hoe kan ik het beste een adventure boeken?

De adventures zijn te vinden op deze website. Wanneer je een toffe adventure hebt gevonden kun je geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Hierop krijg je een mail retour met alle details, prijzen en de mogelijkheid om te boeken.

Welke adventures zijn er zoal?

Oisterwijk Adventures biedt avontuurlijke, sportieve en culinaire adventures op de eigen locaties op Streekpark Klein Oisterwijk en de mooie bosrijke omgeving. Ook worden diverse arrangementen aangeboden met andere Oisterwijkse ondernemers waarmee we onze gasten een “Oisterwijk Totaal Beleving” kunnen garanderen.

Over ons

Wat zijn jullie openingstijden?

Oisterwijk Adventures is via telefoon en mail bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 17.00 uur. Voor de adventures zijn er geen openingstijden. Deze worden in overleg op alle dagen van de week aangeboden.

Waar zit Oisterwijk Adventures?

Oisterwijk Adventures werkt vanaf Streekpark Klein Oisterwijk. Op Klein Oisterwijk worden veel adventures verzorgd, maar het park is ook het startpunt van veel adventures in de regio.

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

Oisterwijk Adventures is telefonisch bereikbaar op nummer 013-2073114 of per mail via info@oisterwijkadventures.nl.

Wie is Oisterwijk Adventures?

Oisterwijk Adventures is een intensieve samenwerking tussen Streekpark Klein Oisterwijk en de event specialisten van Mauri. De beide bedrijven zijn o.a. ook verantwoordelijk voor de Tough Ten Miles – Farmers Fun die sinds 2013 jaarlijks vanaf het park wordt georganiseerd. Voor de avonturen heeft Oisterwijk Adventures ook mooie samenwerkingen met andere Oisterwijkse ondernemers.

Over de omgeving

Zijn alle adventures in dezelfde omgeving?

Alle adventures vinden plaats of starten en eindigen in de gemeente Oisterwijk, binnen een straal van 5km van Streekpark Klein Oisterwijk.

In wat voor omgeving bevindt Oisterwijk Adventures zich?

Oisterwijk Adventures bevindt zich in de bossen aan de rand van Oisterwijk en Moergestel.

Ga naar de bovenkant