ALLE ACTIVITEITEN

Klaar voor een nieuw avontuur?

Hier hebben wij alle activiteiten voor u samengesteld in een handig overzicht. De meeste activiteiten duren ongeveer 1 tot 1 ½ uur en biedt een sportief, gezellig, spannend, uitdagend maar vooral leuk avontuur voor jou en je gezelschap. Onze activiteiten zijn verrassend, geheel verzorgd en worden op geen enkele andere evenementen-locatie aangeboden en zijn daarom met recht UNIEK te noemen. Laat ons snel weten met welk avontuurlijk arrangement we jouw gezelschap mogen verrassen en beleef samen een onvergetelijke dag bij Oisterwijk Adventures.

Onderstaande activiteiten zijn ook eventueel met elkaar te combineren en/of uit te breiden met onze uitgebreide horeca-gelegenheden op het terrein. Informeer naar de mogelijkheden en ontvang een offerte op maat.

Je wordt als groep in teams verdeeld en gaat tegen elkaar strijden! Door middel van drie verschillende (schiet) activiteiten ga je zien waarop jij het beste scoort.

Prijs: €19,50 p.p.
tijdsduur: 2 uur
Aantal: min. 20 personen

Meer informatie

Beleef samen met je gezelschap dé sensatie van dit moment en speel binnenkort samen een gave escape room! Door het oplossen van allerlei lastige puzzels en mysterieuze raadsels proberen jullie binnen 60 minuten te ontsnappen uit één van onze twee geheimzinnige rooms. Onze kamers #1 De Boswachter & #2 De Dolle Boskant-avond zijn volledig gethematiseerd op haar locatie en zullen deelnemers tot het uiterste drijven om binnen de tijd te ontsnappen.

Prijs: vanaf €15,- per persoon
Tijdsduur: 60 minuten
Aantal: min. 3 personen (max. 16 pers. verspreid over twee rooms)

Meer informatie

In de Oisterwijkse natuur zijn meer dan 80 vennen te ontdekken! Tijdens de Bos- en Vennentochten op de Piet Plezier trapkarren rijdt u langs enkele van deze mooie “pareltjes”. Wij hebben voor u een mooie route klaar liggen.

Leuke tip: houd een kleine picknick langs de waterkant.

Prijs: o.b.v. van model en route
Tijdsduur: routes vanaf 60 min.
Aantal: min. 2 personen (max. 100 pers.)

Meer informatie

Na aankomst van uw gezelschap wordt u, onder genot van een kopje koffie of thee met gebak, ontvangen in streekrestaurant “De Drie Vennen”. U heeft de keuze uit een van de heerlijke warme dranken met een lekker stuk chocolade truffel gebak, appeltaart of cheesecake.

Na een half uurtje bijkletsen gaan we beginnen met het activiteitenprogramma. Allereerst starten we met een ronde Adventure Golf of Snookergolf. Na het spel heeft u een welverdiende pauze met een drankje en een borrelhapje op het terras.

Als laatste programma onderdeel volgt de mooie  Bos-en Vennentocht op de Piet Plezier trapkarren.

Prijs:

 • Volwassenen € 29,50
 • Kinderen 0 t/m 1 jaar gratis
 • Kinderen 2 t/m 5 jaar € 15,75

Tijdsduur: 4,5 uur
Aantal: min. 10 personen

Meer informatie

Jullie dachten een avondje lekker ontspannen te gaan genieten van een drie-gangen diner? Dacht het niet, er is werk aan de winkel! Het Escape Diner staat garant voor een gezellig avondje vermaak, lekker dineren en samen het eten “vrij” puzzelen aan tafel, maar ook verspreid door het restaurant in meerdere rondes. Kortom, een avondvullend programma inclusief lekker eten, drinken en vertier!

Prijs: €42,50 p.p. (excl. consumpties)
Tijdsduur: circa 3,5 uur
Locatie: Restaurant Chez Pierre | Mie Pieters
Aantal: vanaf 20 – max. 60 pers.

Meer informatie

Pizza’s behoren tot de favoriete gerechten voor jong en oud. Hoe leuk is het dan om je eigen favoriete pizza samen te stellen en daarna zelf af te bakken in een hout gestookte pizza oven? Dit leuke familie arrangement is bedoeld voor 2 tot 3 gezinnen die lekker met elkaar en voor elkaar willen zorgen met heerlijk vers gebakken pizza’s.
Iedereen heeft ongetwijfeld een favoriete pizza. Een lekkere krokante bodem en dan je favoriete ingrediënten om hem lekker af te toppen. Een mooi Italiaanse Pizza beleving dus!

Wij zorgen voor de pizzaoven, de pizzabodem, bloem, een heerlijke tomatensaus en de lekkerste pizza toppings. De pizzabakker dat ben je zelf!

Prijs: €17,50 p.p. (onbeperkt aantal pizza’s)
tijdsduur: 3 uur
Aantal: min. 20 personen

Meer informatie

In en rondom onze chalettent staan 18 kleurrijke tafels opgesteld met uitdagende hindernissen. Snookergolf wordt gespeeld met een (snooker)keu en een set van vier verschillende kleuren balletjes. Deze kleuren corresponderen met de kleur van de tafels en hebben ieder hun eigen stuiterkracht.
Wie het lukt de hindernissen in zo min mogelijk stoten te passeren is de winnaar!

Prijs: 

 • Volwassenen € 7,50 p.p.
 •  t/m 12 jaar: € 6,50 p.p.

Tijdsduur: Circa 1 uur

Meer informatie

Het Survival Kinderfeest is een unieke beleving voor stoere kids die houden van klimmen, rennen, kruipen, slingeren en natuurlijk lekker vies worden. De kinderfeestjes kunnen geboekt worden op woensdagmiddag van 14:00 – 15:30 en van 15:30 – 17:00 uur.

Prijs: €15,- p.p. (inclusief marshmallow break)
Tijdsduur: 2 uur
Aantal: min. 10 personen

Meer informatie

Samenwerken, communiceren, bedriegen en goed opletten staan centraal tijdens DE MOL. Met je team probeer je groepsopdrachten op te lossen, er zit echter één saboteur in de groep die de opdrachten zal proberen te doen mislukken. Kom jij er achter wie dit is én weet jij het antwoord op die ene vraag: “Wie is DE MOL?”

Prijs: €33,- p.p.
tijdsduur: 3 uur
Aantal: min. 20 personen

Meer informatie

Ben je met een grote(re) groep of vind je ons totaal aanbod té mooi om één keuze te maken? Bij DOEN – DENKEN – SPORT ga je aan de slag met verschillende adventures zoals o.a. Escape Room, Outdoor Challenges & Sport & Spel. De inhoud kan grotendeels op maat worden samengesteld.

Prijs: €42,50 p.p.
Tijdsduur: 4 uur
Aantal: min. 24 personen

Meer informatie

In dit arrangement combineer je een ludiek potje Adventure Minigolf met een bezoek aan EscapeRoom Oisterwijk. Een leuke combinatie van activiteiten, zowel indoor als outdoor. Lekker ontspannen en laagdrempelig voor vrijwel ieder gezelschap. Kortom, een gegarandeerde Hole-in-one!

Prijs: €32,25 per persoon
Tijdsduur: 3 uur
Aantal: min. 10 personen

Meer informatie

Bij Adventure Ganzenbord worden de gasten getrakteerd op een lekker oudhollands potje Ganzenbord. Maar het is net een tikkeltje anders, met o.a. een uitvergroot speelveld en bijzondere pionnen.

Oisterwijk Adventures biedt verschillende Adventure Ganzenbord varianten aan die we in overleg met de klant op maat kunnen maken.

 • Prijsindicatie: €17,50 p.p.
 • Aantal personen: 20-30 personen
 • Geschatte tijdsduur: 2 uur

Meer informatie

Om één uur gezellig te puzzelen hebben we vijf speciale escape-kisten ontworpen die naar jou toe komen. Op het afgesproken tijdstip zetten we de geheimzinnige zeemanskist van Kapitein C. Bonck, het mysterieuze bureau van Professor Korn of onze nieuwste Escape-kist: Oma’s Dekenkist bij je voor de deur en samen met je gezin, vrienden of collega’s krijg je 60 minuten de tijd om het mysterie op te lossen. Een mini-escape room dus. Gewoon in je eigen huiskamer, tuin of kantoor, gaaf toch?!

Prijs: €48,50 totaalprijs
Extra: buiten een straal van 10km: €0,25 p/km extra
Tijdsduur: speeltijd 60 minuten
Aantal: min. 2 personen

Meer informatie

Op de Piet Plezier trapkarren gaat u in teams van 4 à 5 personen een mooie tocht maken door de bossen en langs de vennen van Oisterwijk. U krijgt per team een route beschrijving mee van 1,5 uur (waar u 2 uur over mag doen) en een fotocollage met verschillende foto’s. De foto’s zijn oriënteringspunten die u langs de route tegenkomt. Ze staan alleen in de verkeerde volgorde. Welk team lukt het om de foto’s in de juiste volgorde te zetten? Het team dat alle foto’s goed heeft, wint een lekkere fles Trappistenbier uit de streek en de felbegeerde winnaarstroffee! U bent met de fotozoektocht in totaal 2 uur onderweg. U kunt lekker op gemak fietsen en met de route van 1,5 uur heeft u de mogelijkheid om een half uurtje te pauzeren.

Prijs: 

 • Volwassenen €13,-
 • Kinderen 2 t/m 5 jaar: €6,50

Tijdsduur: 2 uur
Aantal: min. 10 personen

Meer informatie

“De kracht van het team is altijd sterker dan het talent van het individu!” Neem je collega’s mee uit de eigen werksituatie en train met je team op samenwerking en communicatie in de buitenlucht.
Het programma Team & Samenwerken op Streekpark Klein Oisterwijk bestaat uit activiteiten die enkel door goede samenwerking tussen de teamleden tot een succesvol einde gebracht kunnen worden. Daarnaast staan vertrouwen en onderlinge verbale en non-verbale communicatie centraal tijdens het programma.

Prijs: €22,50 p.p.
Tijdsduur: 3,5 uur
Aantal: min. 20 personen

Meer informatie

Deze 18 holes Adventure Golfbaan ligt op het Streekpark Klein Oisterwijk en past uitstekend in de natuurlijke omgeving. Het parcours biedt uitdagende hindernissen tussen boomstronken, rotsen en water. Schitterend aangelegd met planten en bomen. Adventure Minigolf is laagdrempelig, iedereen kan meedoen, van jong (vanaf 6 jaar) tot oud.

Prijs: 

 • Volwassenen € 7,50
 •  6 t/m 12 jaar: € 6,50

Tijdsduur: 1-1,5 uur

Meer informatie

Op de Piet Plezier trapkarren gaat u in teams van 4 à 5 personen een mooie tocht van zo’n 2 uur maken. U krijgt per team een route beschrijving mee met aanwijzingen en puzzels. De route leidt u door het mooie bosgebied en door de villa wijken van Oisterwijk.

Lukt uw team om alle aanwijzingen goed op te volgen? Dan verdient u de heerlijke streekfles Trappistenbier!

Prijs: 

 • Volwassenen €15,-
 • Kinderen t/m 5 jaar: €7,50

Tijdsduur: 2 uur
Aantal: min. 10 personen

Meer informatie

De GPS-Adventure tocht start op Streekpark Klein Oisterwijk en leidt de avonturiers door de prachtige Oisterwijkse bossen. In het GPS-apparaat is een route opgeslagen van circa 5 km. Op een aantal punten is een foto gemaakt waarover een vraag gesteld wordt. Door de plek van de foto te vinden, kan de vraag beantwoord worden.

Prijs: €9,50 p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur
Aantal: min. 12 personen

Meer informatie

Tijdens deze dynamische workshop worden de deelnemers gewapend met sabel, handschoen, masker en vest wegwijs gemaakt in de edele schermsport. Er wordt gestart met het voetenwerk, waarna al snel de sabels erbij gehaald worden voor de aanval- en verdedigingstechnieken.

De workshop wordt afgesloten met 1 tegen 1 wedstrijdjes (afvalrace) die leiden tot de ultieme finale tussen de meest begaafde schermers uit de groep.

Prijs: €45,- p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur
Aantal: min. 40 personen

Meer informatie

Denk je jouw collega’s, familie of vrienden goed te kennen? Tijdens ESCAPE DE MOL weet één persoon in jouw groep meer en zal proberen de groepsopdrachten proberen te saboteren. Kom jij er achter wie dit is én weet jij het antwoord op die ene vraag: “Wie is De Mol?”. Aansluitend eventueel uit te breiden met een borrel en/of BBQ. Een leuk uitstapje met een verrassende twist!

Prijs: Prijs op aanvraag (afhankelijk van aantal personen)
Tijdsduur: 3,5 uur
Aantal: min. 32 personen

Meer informatie

Workshop graffiti

Laat je creativiteit de vrije loop tijdens onze meest kleurrijke workshop die ook uitstekend te koppelen is aan een zakelijk thema. De workshop staat onder leiding van een graffiti artist die de deelnemers in korte tijd de belangrijke tips & tricks geeft om met spuitbussen te gekke kleurrijke creaties te maken. De deelnemers gaan in tweetallen te werk en maken op basis van hun eigen schets uiteindelijk een eigen kunstwerk dat natuurlijk mee naar huis genomen mag worden.

Prijs: €37,5o p.p. (Twee personen per kunstwerk)
Tijdsduur: 1,5 uur
Aantal: min. 25 personen

Meer informatie

Na aankomst van uw gezelschap wordt u, onder genot van een kopje koffie of thee met gebak, ontvangen in streekrestaurant “De Drie Vennen”. Nadat iedereen even bijgekletst heeft, start het programma met de puzzelrit op de Piet Plezier trapkarren.

In teams van 4 à 5 personen voert de tocht u door de bossen en langs de vennen en door de (villa)wijken van Oisterwijk. Per team krijgt u een routebeschrijving mee. (Let op de taaltechnische instinkers). Welk team slaagt erin de puzzelrit foutloos te rijden?

Prijs: 

 • Volwassenen € 34,75
 • Kinderen 0 t/m 1 jaar gratis
 • Kinderen 2 t/m 5 jaar € 23,25

Tijdsduur: 4,5 uur
Aantal: min. 10 personen

Meer informatie

Ben je met een grote(re) groep of vind je ons totaal aanbod té mooi om een keuze te maken? Bij The Adventure Switch ga je aan de slag met verschillende adventures zoals Escape Room, klimmen & schieten en sport & spel!

Prijs: €42,50 p.p.
Tijdsduur: 3,5 uur
Aantal: min. 24 personen

Meer informatie

Adventure Race Oisterwijk is de ultieme challenge voor bedrijven/teams die aangesproken willen worden op hun sportiviteit en samenwerking. Het is een unieke avontuurlijke mix van obstacle running, expeditie-opdrachten & team challenges.

 • Locatie: Obstakel/survival parcours, outdoor-,sport- en spelterrein.
 • Prijsindicatie: €35,- p.p.
 • Aantal personen: min. 18 personen
 • Geschatte tijdsduur: 3 uur
 • Avontuur voor: Bedrijven, (vrienden)groepen, (sport) verenigingen

Meer informatie

Yukigassen (the ultimate snowball fight)

Yukigassen is een spectaculair sneeuwballen gevecht met 100% echte verse sneeuw dat tijdens de zomer en winter gespeeld kan worden. De teams maken hun eigen sneeuwballen en proberen hiermee de tegenstanders te raken om zodoende de vlag te veroveren.

Prijs: €60,- p.p. (o.b.v. 80 deelnemers)
Tijdsduur: circa 3 uur
Aantal: min. 80 personen

Meer informatie

U wordt ontvangen op Streekpark Klein Oisterwijk door natuurgids Frans Kapteijns. Samen met hem rijdt u vervolgens op de Piet Plezier trapkarren naar het Voedselbos. Eenmaal aangekomen legt hij uiteen wat een voedselbos is en hoe belangrijk het is voor de biodiversiteit en het landschap.

Na de voorlichting en rondleiding vertrekt u weer op de Piet Plezier trapkarren en gaat u de natuur in. De mooie route lijdt u de Oisterwijkse bossen en langs de vennen. Halverwege de route legt u aan bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Hier heeft u een half uurtje tijd om rond te kijken en een drankje en/of hapje te nemen bij café “Groot Speijck”.

Na de pauze vervolgt u de route weer naar Streekpark Klein Oisterwijk.

Prijs: 

 • Volwassenen €27,50 (met gebak bij ontvangst €30,50)
 • Kinderen 0 t/m 1 jaar gratis
 • Kinderen 2 t/m 5 jaar 50% korting

Tijdsduur: 4,5 uur (te boeken op dinsdag en donderdag)
Aantal: min. 8 personen

Meer informatie

Heb je een gevarieerd gezelschap, ben je bijvoorbeeld met je familie? Dan is Voor Elk Wat Wils het perfecte uitstapje! Deelnemers maken vooraf een keuze tussen een aantal laagdrempelige activiteiten, die aansluiten bij hun eigen wensen: Escape Room, Piet Plezier, Outdoor. Allemaal op één terrein, ideaal!

Prijs: Prijs op aanvraag (afhankelijk van groepsgrootte)
Tijdsduur: circa 2,5 uur
Aantal: min. 30 personen

Meer informatie

Ben jij creatief en weet je goed samen te werken met jouw team? Dan is het bamboe bouwen echt iets voor jou! Samen met je team maak je de meest spectaculaire bouwwerken van bamboestokken en elastiek.

Prijs: €12,50 p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur
Aantal: min. 16 personen

Meer informatie

Survival run training/clinics

Technische klim clinics en trainingen voor bedrijven, scholen en (sport)verenigingen op de survival hindernissen van de Tough Ten Miles – Farmers Fun. Op het 2km lange vaste parcours van Streekpark Klein Oisterwijk staan naast de vele obstakels ook een aantal pittige survival hindernissen, waarvoor speciale technieken vereist zijn om ze te volbrengen.

Hindernissen als de apenhang, touwklim, overpakhindernissen en triangels zijn niet eenvoudig, maar met de juiste technieken absoluut te doen. Onze trainers zorgen voor technische clinics en trainingen voor de buitensporters die geen enkele uitdaging uit de weg gaan.

Prijs: €17,50 p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur
Aantal: min. 20 personen

Meer informatie

Wipe Out Extreme

Je hebt wipe out programma’s en je hebt onze Wipe Out EXTREME met de absoluut grootste, kleurrijkste en meest spectaculaire opblaasbare attracties die er te vinden zijn.

Tijdens de Wipe Out Extreme nemen telkens twee teams het tegen elkaar op tijdens de verschillende uitdagingen. Na elke ronde draaien de teams door naar een nieuwe attractie en ontmoeten zij een nieuwe tegenstander om de strijd mee aan te gaan.

 1. Mega balls
 2. Buikschuifbaan
 3. Flip it
 4. Stormbaan bootcamp
 5. Sweeper
 6. Spidertoren

Prijs: €47,50
Tijdsduur: 3 uur
Aantal: min. 120 personen

Meer informatie

Op zoek naar een stoer kinderfeestje, voor zowel jongens als meisjes? Kies dan voor het arrangement ESCAPE & FIETS, waarbij de kinderen een leuke fietstocht maken op de trapkarren van Piet Plezier en ontsnappen uit de Escape Room. Aansluitend eventueel uit te breiden met een BBQ en/of Tafelfriet met snacks. Ideaal voor een geheel verzorgd kinderfeestje!

Prijs: Vanaf €25 p.p.
Tijdsduur: 2,5 uur
Aantal: min. 20 personen

Meer informatie

Rugby is een harde sport gespeeld door gentlemen. Tijdens de rugby clinics worden de bijzondere spelmomenten als line-outs, scrum en natuurlijk de tackles in spelvorm uitgelegd door ervaren (oud) rugby internationals.

Voor de clinics worden de meest gebruikte trainingsmaterialen ingezet, zoals de tackle bags, ruck kussens en natuurlijk de ovale rugbyballen. Naast oefeningen in tacklen, de bal passen (gooien), scrum en line-outs werken we langzaam naar een echt rugbyspel. De clinics zijn voor iedereen leuk om te doen. Voor bedrijven worden (in overleg met de opdrachtgever) interessante linken gelegd met de werkvloer!

Prijs: €18,50 p.p.
Tijdsduur: 2,5 uur
Aantal: min. 20 personen

Meer informatie

Een unieke expeditie door de Oisterwijkse bossen naar het sfeervolle Boshuis Venkraai, waarbij de ene helft van de groep met de Trapkarren van Piet Plezier en de anderen met een GPS-tocht vertrekken. Na een gezellige borrel bij Venkraai wisselen de groepen en gaan de wandelaars verder op de trapkarren en de fietsers nemen het GPS-apparaat over voor een lekkere wandeling terug naar Streekpark Klein Oisterwijk.

Prijs: vanaf €21,25 p.p.
Tijdsduur: 2 uur
Aantal: min. 20 personen

Meer informatie

Telt jouw gezelschap circa 100 personen en wil je elkaar beter leren kennen op een ludieke manier? Tijdens DE MOL XXL word je verdeeld in kleinere teams. Er is één persoon in de groep die meer weet en de teamopdrachten zal proberen te saboteren. Kom jij er achter wie dit is én weet jij het antwoord op die ene vraag: “Wie is De Mol?”. Een leuk uitstapje met een verrassende twist voor groepen vanaf 100 personen.

Prijs: €42,- p.p.
Tijdsduur: 4 uur
Aantal: min. 100 personen

Meer informatie

Highland Games

Ga op zoek naar je oerkrachten en gooi al je energie eruit tijdens de traditionele krachtmetingen uit de Schotse Hooglanden. Volledig in de traditie van de Schotse clans gaan de deelnemers in teams met elkaar de strijd aan op een aantal ultieme krachtonderdelen.

Prijs: €17,50 p.p.
Tijdsduur: 1,5 – 2 uur
Aantal: min. 20 personen

Meer informatie

Tijdens het programma Speuren & Bamboe Bouwen wordt een GPS zoektocht door de Oisterwijkse bossen gecombineerd met een samenwerkings bouwopdracht.

Prijs: €17,50 p.p.
Tijdsduur: 2,5 uur
Aantal: min. 20 personen

Meer informatie

Speciaal voor de scholen hebben we een te gek wisselprogramma  dat wordt afgesloten met een gezamenlijke obstacle run. De klassen worden verdeeld over de obstacle clinics en de outdoor challenges. Na ongeveer anderhalf uur volgt er een pauze en wisselen de klassen van activiteit. Nadat alle klassen zowel de obstacle clinics als de outdoor chalenges hebben afgerond, maken zij zich klaar voor de unieke klassen obstacle run waarbij de klassen samen starten en ook samen over de finish moeten komen.

Prijs: €15,- p.p. (afhankelijk van het programma)
Tijdsduur: 3/3,5 uur
Aantal: min. 100 personen

Meer informatie

Na een mooie tocht op de Piet Plezier trapkarren door de Oisterwijke bossen en langs de vennen volgt het indrukwekkende bezoek aan een plechtige begraafplaats. Na de rondleiding aldaar stapt u weer op de Piet Plezier trapkarren en vervolgt u de mooie tocht door de bossen en eindigt u weer bij Piet Plezier Oisterwijk.

Prijs: €17,50 p.p.
Tijdsduur: 2,5 uur (alleen op maandag t/m vrijdag)
Aantal: min. 16 personen

Meer informatie

Huurfietsen Piet Plezier Oisterwijk
Naast de Piet Plezier trapkarren verhuren wij ook gewone, comfortabele dames- en herenfietsen met 7 versnellingen.

Prijs: per dag  €10,-
per week €50,-

Meer informatie

Outdoor

Verzamel alle avonturiers in je omgeving en steek samen de handen uit de mouwen voor de stoere outdoor challenge activiteiten op Klein Oisterwijk. Ons outdoor terrein is ingericht voor de echte avonturiers die zich wel raad weten met touwen, palen, water en ruig terrein.

Prijs: €22,50 p.p.
Tijdsduur: 3 uur
Aantal: min. 20 personen

Meer informatie

Archery Tag is een een sportieve en uitdagende team challenge. Strijd tegen een ander team en verzamel zo veel mogelijk punten door tegenstanders of de targets te raken. Maar probeer ondertussen ook zelf de pijlen te ontwijken, want ze vliegen om je oren.

Het spel wordt gespeeld 5 vs 5 en kent verschillende varianten. Iedereen krijgt een boog en een helm, in de teamkleur. Ook de pijlen worden aan het begin verdeeld over de teams en gaan tijdens het spel over en weer. Archery Tag is een schot in de roos!

Prijs: €17,50,- p.p.
Tijdsduur: circa 1 uur
Aantal: min. 20 personen

Meer informatie

De teamleden gaan op expeditie en voeren verschillende challenges uit waarmee zij de ingrediënten en benodigde materialen kunnen verdienen voor de zelf te bereiden outdoor soepmaaltijd.

Prijs: €27,50 p.p. (incl. soep)
Tijdsduur: 3 uur
Aantal: min. 20 personen

Meer informatie

Escape and Survive is een programma voor de echte allrounders. Probeer te ontsnappen uit onze mysterieuze escape rooms en laat je krachten zien tijdens het trotseren van allerlei survival obstakels.

Prijs: vanaf €42,50 per persoon
Tijdsduur: 4 uur
Aantal: min. 20 personen (Bij een groepsgrootte boven de 60 personen verrassen wij u graag met een scherpe prijs.)

Meer informatie

Winnaars Time to Puzzle

Je hebt ze er in ieder gezelschap wel bij zitten, van die fanatieke puzzelaars. Nou, dat komt dan mooi uit want tijdens dit programma kunnen zij hun talent gebruiken. Dit arrangement is een combinatie van Piet Plezier en de Escape Rooms op het Streekpark.

Prijs: €30,00 p.p. (o.b.v. 16 deelnemers)
Tijdsduur: 4 uur
Aantal: min. 16 personen

Meer informatie

In de heerlijke namiddagzon sluit je samen met je collega’s de drukke werkweek af en proost je alvast op het weekend. Denk aan een heerlijk terras, lekkere drankjes, muziekje en een rokende bbq. Zin in wat toffe strandspellen? Ook daar is voor gezorgd! Een spannend potje beache volleybal of  weet jij de bal goed te raken bij een potje spike bal.

Prijs: €16,25 p.p.
Tijdsduur: 2 uur
Aantal: min. 15 personen

Meer informatie

Adres & mail contact

Oisterwijk Adventures
Oirschotsebaan 6
5062 TE Oisterwijk
E. info@oisterwijkadventures.nl

  Contactformulier

  Rechtstreeks contact

  Algemeen contact
  E. info@oisterwijkadventures.nl

  Piet Plezier Oisterwijk
  E. pietplezier@oisterwijkadventures.nl
  T. +31(0)6 11529687

  De 3 Vennen (horeca)
  E. horeca@kleinoisterwijk.nl
  T. +31(0)6 1210 1791