Project Description

OISTERWIJK OUTDOOR

HORECA
TEAM & OUTDOOR
PIET PLEZIER
ESCAPE ROOM

The Adventure Switch

Ben je met een grote(re) groep of vind je ons totaal aanbod té mooi om een keuze te maken? Bij The Adventure Switch ga je aan de slag met verschillende adventures zoals de EscapeRoom, klimmen en schieten & sport en spel!

  • Locatie: Sport & Outdoor terrein
  • Prijsindicatie: Prijs op aanvraag (afhankelijk van groepsgrootte)
  • Aantal deelnemers:
  • Geschatte tijdsduur: 3,5 uur
  • Avontuur voor: Bedrijven en zorginstellingen

The Adventure Switch

Ben je met een grote(re) groep of vind je ons totaal aanbod té mooi om een keuze te maken? Bij The Adventure Switch ga je aan de slag met verschillende adventures zoals de Escape room, klimmen en schieten & sport en spel!

  • Locatie: Sport & Outdoor terrein
  • Prijsindicatie: Prijs op aanvraag (afhankelijk van groepsgrootte)
  • Aantal deelnemers:
  • Geschatte tijdsduur: 3,5 uur
  • Avontuur voor: Bedrijven en zorginstellingen

Omschrijving:

Je wordt als groep in teams gesplitst (afhankelijk van de groepsgrootte) en elk team start met een andere activiteit.  Na +/- 75 minuten draaien de teams door naar de volgende activiteit.

Klimmen & Schieten 

Onze 11 meter hoge klimwand is al van ver te zien en biedt uitdaging aan de beginnende en meer ervaren klimmers. De klimmers worden in onze klimtuigjes gehesen en gaan gezekerd door ervaren kliminstructeurs via de verschillende routes naar de top. De overige deelnemers maken in een onderlinge strijd uit wie de meeste punten bijeen schiet met de handbogen en luchtbuksen en zich de schietkampioen van de dag mag noemen.

Sport & Spel 
Wie van de groep is het sportiefst? Dat gaan we zien bij sport & spel! Plezier maken in strandstijl rond de sportvelden en zwemvijver van Klein Oisterwijk.
Zodra de groep verdeeld is in 2 teams, start de strijd! Welk team wint met volleyballen, ultimate frisbee of een potje voetballen!?

Escape Room
Door het oplossen van lastige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen aanwijzingen en andere slimmigheidjes dient de groep binnen 60 minuten te ontspannen uit de kamer van de Boswachter. De boswachter heeft namelijk een duister geheim…
Of ga je toch liever voor de Dolle Boskant-avond waarbij je moet ‘last minute’ moet invallen voor het ontbrekende bandje. Er dient echter wel haast te worden gemaakt met de voorbereidingen, want wanneer het concert niet op tijd begint breekt het ongeduldige publiek de tent af…

Offerte of direct boeken?


OntvangstLunchDinerOverig

Activiteiten die je ook tof zult vinden