PIET PLEZIER OISTERWIJK

HORECA
TEAM & OUTDOOR
PIET PLEZIER
ESCAPE ROOM

Piet Plezier Oisterwijk

Oirschotsebaan 6, Streekpark Klein Oisterwijk

(Bel voor meer informatie of reserveringen naar 06-11529687)

Tijdens de landelijke lockdown zijn wij geopend voor verhuur van de Piet Plezier trapkarren op afspraak. Reserveren kan zowel online als telefonisch. Adventure Minigolf en snookergolf zijn helaas nog niet toegestaan.

Ben je op zoek naar leuke activiteiten voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiefeest? Of wil je gezellig en actief bezig zijn met je vrienden? Bij Piet Plezier Oisterwijk ben je aan het juiste adres!

Op de meermansfietsen ga je op ontdekking door de Oisterwijkse bossen en langs de mooie vennen. Je krijgt van ons een mooie routebeschrijving mee! Wil je wat extra uitdaging? Kies dan voor de fotozoektocht of de puzzelrit! Vanaf 8 personen is dit al mogelijk (tot 100 personen).

Wat dacht u van een rondje golf op de schitterend aangelegde 18 holes Adventure Minigolfbaan! Uitdagende hindernissen tussen boomstronken, rotsen en water. Schitterend aangelegd met planten en bomen. Adventure Golf is laagdrempelig, iedereen kan meedoen, van jong tot oud.

Naast de Adventure Minigolf kun je ook kiezen voor Snookergolf. Vergelijkbaar met minigolf maar dan op tafelniveau met een keu en verschillende balletjes en hindernissen. Weer eens wat anders en gegarandeerd plezier!

Kijk hieronder voor alle mogelijke arrangementen of losse activiteiten. I.v.m. de landelijke lockdown is RESERVEREN VERPLICHT!

* zie Bos-en Vennentocht voor alle trapkarmodellen