ESCAPE ROOM

HORECA
TEAM & OUTDOOR
PIET PLEZIER
ESCAPE ROOM

EscapeRoom Oisterwijk

Samen met je vrienden, familie of bedrijf dé sensatie van dit moment beleven, dat kan bij: EscapeRoom Oisterwijk.
Door het oplossen van lastige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen aanwijzingen en andere slimmigheidjes dienen groepen van 3 tot 8 personen binnen 60 min zien te ontsnappen uit één van onze twee mysterieuze rooms. Een goede samenwerking, vindingrijk, creatief en stressbestendig te werk gaan is daarbij essentieel om de code binnen de tijd te kraken…
De twee uitdagende kamers van EscapeRoom Oisterwijk zijn volledig gethematiseerd op de camping met haar bosrijke omgeving: Streekpark Klein Oisterwijk. De schitterende rooms en het spannende spel zullen deelnemers verrassen en tot het uiterste drijven om zo snel mogelijk te ontsnappen!

Tarieven

De kamers mogen met maximaal 8 deelnemers tegelijkertijd worden bezocht, het minimale aantal is 3 personen. Let op, we bieden dus twee rooms aan. Het tarief per persoon is afhankelijk van het aantal deelnemers en het tijdstip. Een bezoek aan EscapeRoom Oisterwijk duurt ongeveer 75 minuten, het spel duurt maximaal 60 minuten. De tarieven worden hieronder per persoon en per spel weergegeven.

8 PERSONEN

di-do € 15,- p.p.
vrij-zo € 17,- p.p.

7 PERSONEN

di-do € 16,- p.p.
vrij-zo € 18,- p.p.

6 PERSONEN

di-do € 17,- p.p.
vrij-zo € 19,- p.p.

5 PERSONEN

di-do € 18,- p.p.
vrij-zo € 20,- p.p.

4 PERSONEN

di-do € 21,- p.p.
vrij-zo € 23,- p.p.

3 PERSONEN

di-do € 23,- p.p.
vrij-zo € 25,- p.p.

*Inclusief 9% BTW
Mocht je met meer dan 8 personen een bezoek willen brengen aan EscapeRoom Oisterwijk, dan zal het gezelschap worden opgesplitst in twee (of meer) groepen en verdeeld over beide rooms. Voor groepen die bestaan uit meer dan 8 personen dienen meerder tijdsvlakken te worden gereserveerd, het tarief is afhankelijk van het aantal deelnemers per spel. Eventuele consumpties zijn, tenzij vooraf onderling gecommuniceerd, exclusief bovengenoemde tarieven.
Grotere groepen kunnen een bezoek aan EscapeRoom Oisterwijk eventueel uitbreiden met een toffe arrangement op het Streekpark. Kijk voor de verschillende mogelijkheden gerust op ARRANGEMENT of neem CONTACT op.
Dolle Boskant-avond

#1 De Boswachter

Met een rode houthakkers-blouse aan en een rieten mandje mogen jullie op excursie met De Boswachter. Eenmaal in het knusse boswachtershuisje lijkt het alom gezelligheid en Brabantsche gemoedelijkheid wat de klok slaat.

Echter slaat de stemming volledig om naarmate het spel vordert en blijkt dat deze man een duister geheim koestert. Zaak dus om je zo snel mogelijk uit de voeten te maken voordat hij terugkeert…

#2 Dolle Boskant-avond

De Dolle Boskant-avonden zijn van oudsher een begrip op Streekpark Klein Oisterwijk, het spetterende feest wordt beschouwd als hét hoogtepunt in het hoogseizoen. Gelukkig zijn jullie als groep bereid het ontbrekende bandje, dat ‘last minute’ verstek heeft laten gaan, te vervangen.

Er dient echter wel haast te worden gemaakt met de voorbereidingen, want wanneer het concert niet op tijd begint breekt het ongeduldige publiek de tent af… (ook geschikt voor kinderfeestjes vanaf 12 jaar)

Arrangement

Bekijk hieronder ons aanbod van activiteiten op Streekpark Klein Oisterwijk en in de omgeving, waarmee er voor grote groepen (10 tot 250 personen) een dag op maat kan worden gecreëerd. Vragen of onduidelijkheden, neem gerust CONTACT met ons op of vraag een OFFERTE aan.

Reserveren

Bekijk hieronder de beschikbare tijdvlakken per kamer per spel. Verander bovenaan “EscapeRoom Oisterwijk | vr-za-zo” in “EscapeRoom Oisterwijk | di-wo-do” voor de beschikbare tijdsvlakken doordeweeks. Wanneer een tijdsvlak niet meer aan te klikken is, is deze tijd helaas vergeven.

Offerte op maat?


OntvangstLunchDinerOverig

Activiteiten die je ook tof zult vinden