ARRANGEMENTEN

Efkus Weg

Na aankomst wordt uw gezelschap ontvangen in streekrestaurant “De 3Vennen”met een heerlijke warme drank en een lekker stuk gebak (met slagroom). Na een half uurtje bijkletsen gaan we beginnen met het activiteitenprogramma. Allereerst starten we met een ronde Adventure Golf of Snookergolf. Na het spel heeft u een welverdiende pauze met een drankje en een borrelhapje op het terras. Als laatste programma onderdeel volgt de Fotozoektocht op de Piet Plezier trapkarren.

Efkus Weg

Na aankomst wordt uw gezelschap ontvangen in streekrestaurant “De Drie Vennen”. U heeft de keuze uit een van de heerlijke warme dranken met een lekker stuk chocolade truffel gebak, appeltaart of cheesecake. Na een half uurtje bijkletsen gaan we beginnen met het activiteitenprogramma. Allereerst starten we met een ronde Adventure Golf of Snookergolf. Na het spel heeft u een welverdiende pauze met een drankje en een borrelhapje op het terras. Als laatste programma onderdeel volgt de Fotozoektocht op de Piet Plezier trapkarren.

Efkus Weg

Een ronde op de golf- of snookerbaan duurt ongeveer 1,5 uur. Hierna kunt u een half uurtje uitblazen en scores delen op het zonnige terras van de “Drie Vennen”. Drankje en hapje inbegrepen (warme drank /frisdrank / bier (geen speciaal bier) / huiswijn (rood, wit, rosé ) inclusief een bittergarnituur.

We zijn nog niet klaar want na de pauze staan de trapkarren gereed voor een Fotozoektocht door de prachtige omgeving.

Er zijn verschillende modellen trapkarren, meestal worden er groepjes van 4 personen gevormd. Is er iemand slecht ter been? We laten natuurlijk niemand achter, met de “face to face” achterbank oplossing kan iedereen mee.

U krijgt per team een route beschrijving mee van 1,5 uur (waar u 2 uur over mag doen) en een fotocollage met verschillende foto’s. De foto’s zijn oriënteringspunten die u langs de route tegenkomt. Ze staan alleen in de verkeerde volgorde.

Welk team lukt het om de foto’s in de juiste volgorde te zetten? Het team dat alle foto’s goed heeft, wint een lekkere fles Trappistenbier uit de streek en de felbegeerde winnaarstroffee!

Dit programma kan zowel in de ochtend als in de middag geboekt worden.

(Voorbeeld)tijden programma:
13.00 uur Ontvangst bij de “Drie Vennen” met een heerlijke warme drank en gebak.
13.30 uur Aanvang spel Adventure golf of Snookergolf.
15.00 uur Pauze op het terras met een drankje en een bitterganituur.
15.30 uur Start van de fotozoektocht op de Piet Plezier trapkarren
17.30 uur Uitslag en einde basisprogramma.

PRIJZEN:

 • Volwassenen € 31,50
 • Kinderen 0 t/m 1 jaar gratis
 • Kinderen 2 t/m 5 jaar € 21,00

Vanaf 10 tot 125 personen
Totale duur: 4,5 uur

Volwassene achter het draaiend stuur verplicht!
Het is niet toegestaan met open schoenen of slippers te fietsen.
Volgorde van het programma kan wijzigen vanwege de planning van de fietsen en/ of golf.

Sluit de dag eventueel af met een gezellige borrel of geheel verzorgde BBQ/Diner. op locatie om het programma compleet te maken.

  Meer informatie of reservering?

  Bel ons direct: 06-11529687 of maak gebruik van het onderstaande formulier:


  OntvangstLunchDinerOverig

  Activiteiten die ook plezierig zijn