ESCAPE ROOM

#0 Escape-kisten

Om één uur gezellig te puzzelen hebben we vijf speciale escape-kisten ontworpen die naar jou toe komen. Op het afgesproken tijdstip zetten we de geheimzinnige zeemanskist, het bureau van Prof. Korn of onze nieuwste Escape-kist: Oma’s Dekenkist bij je voor de deur en samen met je gezin, vrienden of collega’s krijg je 60 minuten de tijd om het mysterie op te lossen. Een mini-escape room dus. Gewoon in je eigen huiskamer, hoe gaaf is dat?!

 • Locatie: In je eigen huiskamer/tuin/kantoor
 • Prijsindicatie: €48,50 in totaal (excl. km-vergoeding)
 • Aantal personen: n.v.t.
 • Geschatte tijdsduur: Speeltijd 60 min

#0 Escape-kisten

Om één uur gezellig te puzzelen hebben we vijf speciale escape-kisten ontworpen die naar jou toe komen. Op het afgesproken tijdstip zetten we de geheimzinnige zeemanskist of het bureau van Prof. Korn bij je voor de deur en samen met je gezin, vrienden of collega’s krijg je 60 minuten de tijd om het mysterie op te lossen. Een mini-escape room dus. Gewoon in je eigen huiskamer, hoe gaaf is dat?!

 • Locatie: In je eigen huiskamer/tuin/kantoor
 • Prijsindicatie: €48,50 in totaal (excl. km-vergoeding)
 • Aantal personen: n.v.t.
 • Geschatte tijdsduur: Speeltijd 60 min

#0 Escape-kisten

Om één uur gezellig te puzzelen hebben we vijf speciale escape-kisten ontworpen die naar jou toe komen. Op het afgesproken tijdstip zetten we de geheimzinnige zeemanskist van Kapitein C. Bonck, het mysterieuze bureau van Professor Korn of onze nieuwste Escape-kist: Oma’s Dekenkist bij je voor de deur en samen met je gezin, vrienden of collega’s krijg je 60 minuten de tijd om het mysterie op te lossen. Een mini-escape room dus. Gewoon in je eigen huiskamer, tuin of kantoor, gaaf toch?!

Mocht je een hint willen, eventjes vastlopen of heb je een andere vraag tijdens het spel? Dan kan je altijd telefonisch een hulplijn inschakelen. Na maximaal 90 minuten komen we de spulletjes weer ophalen.

Onze Escape-kisten zijn geschikt voor gezelschappen van alle leeftijden en al vanaf 2 personen te spelen. De kosten bedragen in totaal €48,50 (Let op, buiten een straal van 10 km brengen we €0,25 p/km reiskosten in rekening). Meerdere kisten, rondes of incl. begeleiding op locatie: prijs in overleg.
Bel 06-15838558 of mail naar escaperoom@oisterwijkadventures.nl en speel de Escape-kist binnenkort bij jou thuis!

KLIK HIER voor een leuke sfeerimpressie van onze Escape-kisten op Omroep Brabant.

  Offerte op maat?


  OntvangstLunchDinerOverig

  Activiteiten die je ook tof zult vinden