PIET PLEZIER OISTERWIJK

HORECA
TEAM & OUTDOOR
PIET PLEZIER
ESCAPE ROOM

CORONA UPDATE
Piet Plezier is geopend
In verband met de uitbraak van het coronavirus volgen wij de richtlijnen en voorschriften van de overheid en het RIVM. Om ervoor te zorgen dat onze gasten zo weinig mogelijk risico lopen, hanteren we een aantal maatregelen.

Klik hier voor onze CORONA MAATREGELEN.

Piet Plezier Oisterwijk

Oirschotsebaan 6, Streekpark Klein Oisterwijk

(Bel voor meer informatie of reserveringen naar 013-3699316 of 06-11529687)

Ben je op zoek naar leuke activiteiten voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiefeest? Of wil je gezellig en actief bezig zijn met je vrienden? Bij Piet Plezier Oisterwijk ben je aan het juiste adres!

Op de meermansfietsen ga je op ontdekking door de Oisterwijkse bossen en langs de mooie vennen. Je krijgt van ons een mooie routebeschrijving mee! Wil je wat extra uitdaging? Kies dan voor de fotozoektocht of de puzzelrit! Vanaf 8 personen is dit al mogelijk (tot 100 personen).

Nieuw is de schitterend aangelegde 18 holes Adventure Minigolfbaan. Uitdagende hindernissen tussen boomstronken, rotsen en water. Schitterend aangelegd met planten en bomen. Adventure Golf is laagdrempelig, iedereen kan meedoen, van jong tot oud.

Naast de Adventure Minigolf kun je ook kiezen voor Snookergolf. Vergelijkbaar met minigolf maar dan op tafelniveau met een keu en verschillende balletjes en hindernissen. Weer eens wat anders en gegarandeerd plezier!
Kijk hieronder voor alle mogelijke arrangementen of losse activiteiten.

Openingstijden Winterseizoen:

donderdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur .

* zie Bos-en Vennentocht voor alle trapkarmodellen