ESCAPE ROOM

HORECA
TEAM & OUTDOOR
PIET PLEZIER
ESCAPE ROOM

Algemene voorwaarden ESCAPEROOM OISTERWIJK

Hieronder tref je de algemene voorwaarden van ESCAPEROOM OISTERWIJK. Tijdens het plaatsen van een online reservering dien je akkoord te gaan met deze voorwaarden in het reserveringsformulier. Mocht je vragen of opmerkingen hierover hebben, stuur een mail naar escaperoom@oisterwijkadventures.nl of bel 06-15838558.

1. Betaling
Je kunt bij ons op drie manieren betalen. Na afloop van de reservering middels een online betaling (iDeal), of via een contante betaling of pintransactie ter plekke. Je ontvang van ons sowieso een fysieke factuur.
Voor bedrijven bestaat er ook een mogelijkheid om achteraf een digitale factuur te ontvangen en middels een overschrijving te betalen. Graag wel vooraf de gewenste factuurspecificaties doorgeven.

2. Annuleren van een afspraak
Indien je één of meerdere afspraken wilt annuleren, bieden wij je de mogelijkheid om dit tot 48u van tevoren kosteloos te doen. Het wijzigen van het moment van bezoek is sowieso kosteloos tot 48u van tevoren. Bij een annulering buiten de annuleringstermijn komt dit te vervallen en zal het volledige entreegeld in rekening worden gebracht. Annuleren kan gemakkelijk via de “annuleer mijn afspraak”-link in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen. Heb je na je annulering geen bevestiging van je annulering ontvangen? Dan is de annulering niet gelukt. Neem in dat geval contact met ons op per mail of telefoon: 06-15838558.

3. Annuleren van een arrangement
Heb je een programma geboekt waarbij je onze escape rooms combineert met één of meerdere (horeca-)activiteiten? Dan geldt een annuleringstermijn van 72u. Annuleren kan enkel via mail of telefoon, niet via een annulerings-link. Neem dus tijdig contact op met ons per mail of telefoon: 06-15838558.

4. Aantal personen per room
Wij stellen een minimum aantal personen per room van drie en een maximum van acht. Ben je dus met meer dan acht, dan dien je twee rooms te boeken. Met meer dan 16 personen (2 rooms), dan stellen we graag een roulatiesysteem op maat aan je voor. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

5. Aantal personen wijzigen
Het aantal personen kan je tot 48u kosteloos bij ons wijzigen. Mits je gebruik maakt van een arrangement, waarbij je de escape room(s) combineert met een andere (horeca-)activiteit, dan geldt een termijn van 72u.
Heb je de wijzigingen niet voor de geschetste termijnen doorgegeven, dan zijn wij genoodzaakt het geboekte aantal personen in rekening te brengen.

6. Toegankelijkheid
Bezoekers die onder invloed zijn van drank/drugs krijgen geen toegang tot de Escape Rooms. Mobiele telefoons zijn niet toegestaan in de kamer. Pennen of ander schrijfgerei ook niet.
Beide rooms zijn niet gelijkvloers, dus helaas niet rolstoelvriendelijk. ESCAPEROOM OISTERWIJK is wel toegankelijk voor zwangere vrouwen. Er hangen leesbrillen in onze rooms, dus ook voor slechtzienden is deelnemen geen probleem.
Toegang tot het pand van ESCAPEROOM OISTERWIJK is geheel op eigen risico.

7. Veiligheid
In onze beide rooms zijn meerdere nooddeuren die te allen tijde geopend kunnen worden vanuit binnen en buiten. Je kunt dus altijd het spel verlaten als je dat wilt. Boven de nooddeuren hangen verlichte bordjes ter verwijzing naar een nooduitgang.
Verder houden wij bezoekers continu in de gaten middels camera’s. Er zijn brandmelders, zowel in de rooms als daarbuiten. En ook hebben we voldoende brandblussers.

8. Aankomst
Zorg dat je met het gehele team minimaal 15 minuten voor aanvangstijd aanwezig bent. Ben je dat niet, dan kan dit ten koste gaan van jullie speeltijd. Deze tijd hebben we namelijk nodig voor speluitleg, toiletbezoek, acclimatiseren en een eventuele consumptie.
Je kunt gratis en onbeperkt parkeren op Streekpark Klein Oisterwijk.
Geef in je navigatie Oirschotsebaan 8a, Oisterwijk in, dan vangen we jullie op in Restaurant ‘t Klauterwoud. Na de ontvangst wandelen we naar het juiste pand op het terrein.

9. Leeftijd
Wij stellen voor het toetreden van De Boswachter een minimum leeftijd van 12 jaar, wanneer er volwassene(n) aanwezig zijn. Wanneer dit niet het geval is, is de minimum leeftijd 16 jaar. Dit is niet enkel vanwege de spanningsboog, maar ook de moeilijkheidsgraad van het spel. Ook zitten er een aantal Engelstalige opdrachten/aanwijzingen in de room.
De Dolle Boskant-avond is in eerste instantie ontwikkeld voor volwassenen, maar is ook toegankelijk voor kinderfeestjes. We passen in dat geval het spel ietwat aan en geven hier en daar eerder hints. De minimum leeftijd is 10 jaar. Er hoeven niet perse volwassene(n) mee te spelen, maar dat mag natuurlijk wel.

10. Privacy en Social Media
Voor de verwerking van je persoonsgegevens ten behoeve van je reservering bij ESCAPEROOM OISTERWIJK maken wij gebruik van het online reserveringssysteem van Onlineafspraken.nl. ESCAPEROOM OISTERWIJK heeft hiervoor een verwerkersovereenkomst getekend met het bedrijf Online Afspraken, zij voldoen aan de regels van de AVG-wetgeving en gaan derhalve respectvol om met je gegevens.
Voorafgaand aan de rooms is het gebruikelijk dat we een groepsfoto maken. Deze foto kan gebruikt worden voor promotie en/of social media, je doet hierbij afstand van je portretrecht. Wanneer je het niet prettig vindt als deze foto word gebruikt voor online doeleinden, laat het ons dan weten. Ter plekke of per mail/telefoon, dan houden we hier uiteraard rekening mee.

11. Geheimhouding
ESCAPEROOM OISTERWIJK begrijpt dat deelnemers na afloop van hun bezoek hun enthousiasme willen delen met anderen. Echter wordt men vriendelijk doch dringend verzocht ons geheimhoudingsverzoek te respecteren en geen details van het spel openbaar te maken of andere informatie over de escape rooms aan derden te onthullen. Dat is ook de reden dat bezoekers geen mobiele telefoons mogen meenemen, vanwege de geheimhouding.

12. Aansprakelijkheid
ESCAPEROOM OISTERWIJK houdt zich niet verantwoordelijk voor diefstal en/of beschadiging van persoonlijke eigendommen. In de ontvangstruimte staan afsluitbare lockers en ook in de hal staan kasten en kisten die op slot gaan t.b.v. mobiele telefoons, jassen en tassen. Gasten mogen zelf de sleutel bijhouden.

13. Instructies personeel
Instructies en aanwijzingen van het personeel dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Wij rekenen hierbij dan ook op uw volledige medewerking. Wanneer hier geen gehoor aan wordt gegeven behoudt het personeel van ESCAPEROOM OISTERWIJK zich het recht om de desbetreffende deelnemer(s) uit het pand te verwijderen.

14. Escape Diner
Bij het arrangement Escape Diner kan het aantal personen tot 168 uur van te voren (1 week) kosteloos wijzigen. Dit verschil is gemaakt vanwege de inkoop van ingrediënten en ander eten dat een beperkte houdbaarheidsdatum heeft. Verder zouden wij het op prijs stellen om tijdig allergieën en vegetarische/islamitische voorkeuren door te geven, dan kunnen wij daar rekening mee houden.
Ook tijdens het Escape Diner vragen wij bezoekers vriendelijk om het mobiele telefoongebruik zo veel mogelijk te beperken en is het maken van foto’s en filmpjes door de gasten sowieso verboden. Dit om geheimhouding van opdrachten en de gang van zaken te waarborgen.

De reservering van het Escape Diner is pas definitief als beide partijen de offerte hebben ondertekend. Hierna zal een digitale factuur volgen van het programma.

15. Toepasselijk recht en geschillen
Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

Versie 2019

Activiteiten die je ook tof zult vinden