ARRANGEMENTEN

The Adventure Switch

Ben je met een grote(re) groep of vind je ons totaal aanbod té mooi om een keuze te maken? Bij The Adventure Switch ga je aan de slag met verschillende adventures zoals Escape Room, shooting games en sport & spel!

 • Locatie: outdoor-, sport- en spelterrein / escape room
 • Prijsindicatie: €42,50 p.p.
 • Aantal personen: min. 24 personen
 • Geschatte tijdsduur: 3,5 uur
 • Avontuur voor: Bedrijven, (vrienden)groepen, (sport) verenigingen, scholen, zorginstellingen en families

The Adventure Switch

Ben je met een grote(re) groep of vind je ons totaal aanbod té mooi om een keuze te maken? Bij The Adventure Switch ga je aan de slag met verschillende adventures zoals de Escape room, shooting games & sport en spel!

 • Locatie: outdoor-, sport- en spelterrein / escape room
 • Prijsindicatie: €42,50 p.p.
 • Aantal personen: min. 24 personen
 • Geschatte tijdsduur: 3,5 uur
 • Avontuur voor: Bedrijven, (vrienden)groepen, (sport) verenigingen, scholen, zorginstellingen en families

Omschrijving:

Je wordt als groep in teams gesplitst (afhankelijk van de groepsgrootte) en elk team start met een andere activiteit.  Na +/- 75 minuten draaien de teams door naar de volgende activiteit.

Shooting games 

Deze laagdrempelige maar uiterst competitieve activiteiten dagen de gasten uit om optimaal doeltreffend te zijn. Tijdens de shooting games schieten de gasten met de luchtbuksen en handbogen op onze schietbanen. De schoten worden individueel gelost, maar het gaat natuurlijk om de teamscore. Daarnaast bouwen de gasten als team een zelf bedachte katapultconstructie van de aangereikte materialen. Met de katapult worden ballen geschoten die gevangen moeten worden door teamleden, waarmee hoge teamscores worden behaald.

Sport & Spel 
Wie van de groep is het sportiefst? Dat gaan we zien bij sport & spel! Lekker plezier maken in strandstijl rond de sportvelden en zwemvijver van Streekpark Klein Oisterwijk.
Zodra het gezelschap verdeeld is in twee teams, start de strijd. Welk team wint met volleyballen, ultimate frisbee en een potje voetballen? Uiteraard staan de wedstrijden onder leiding van bekwame scheidsrechters.

Escape Room
Door het oplossen van lastige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen aanwijzingen en andere slimmigheidjes dient de groep binnen 60 minuten te ontspannen uit één van onze twee mysterieuze rooms.
In #1 De Boswachter lijkt het alom gezelligheid en Brabantse gemoedelijkheid wat de klok slaat. Echter slaat de stemming volledig om wanneer jullie als groep achter zijn duistere geheim komen. Uiteraard is het zaak je zo snel mogelijk uit de voeten te maken, voordat hij terugkeert…
Of ga je toch liever voor #2 De Dolle Boskant-avond? Het spetterende Nederlandstalige feest wordt beschouwd als hét hoogtepunt in het hoogseizoen. Gelukkig zijn jullie als groep bereid als bandje te fungeren tijdens dit legendarische evenement. Er dient echter wel haast te worden gemaakt met de voorbereidingen, want wanneer het concert niet op tijd begint breekt het ongeduldige publiek de tent af…

  Offerte of direct boeken?


  OntvangstLunchDinerOverig

  Activiteiten die je ook tof zult vinden