Project Description

ARRANGEMENTEN

HORECA
TEAM & OUTDOOR
PIET PLEZIER
ESCAPE ROOM

The Adventure Switch

Ben je met een grote(re) groep of vind je ons totaal aanbod té mooi om een keuze te maken? Bij The Adventure Switch ga je aan de slag met verschillende adventures zoals Escape Room, klimmen & schieten en sport & spel!

 • Locatie: outdoor-,sport- en spelterrein/ escape room.
 • Prijsindicatie: €42,50 p.p.
 • Aantal personen: min. 20 personen (Bij een groepsgrootte boven de 60 personen, verrassen wij u graag met een scherpe prijs.)
 • Geschatte tijdsduur: 3,5 uur
 • Avontuur voor: Bedrijven, (vrienden)groepen, (sport) verenigingen, scholen, zorginstellingen en families

The Adventure Switch

Ben je met een grote(re) groep of vind je ons totaal aanbod té mooi om een keuze te maken? Bij The Adventure Switch ga je aan de slag met verschillende adventures zoals de Escape room, klimmen en schieten & sport en spel!

 • Locatie: outdoor-,sport- en spelterrein/ escape room.
 • Prijsindicatie: €42,50 p.p.
 • Aantal personen: min. 20 personen  (Bij een groepsgrootte boven de 60 personen, verrassen wij u graag met een scherpe prijs.)
 • Geschatte tijdsduur: 3,5 uur
 • Avontuur voor: Bedrijven, (vrienden)groepen, (sport) verenigingen, scholen, zorginstellingen en families

Omschrijving:

Je wordt als groep in teams gesplitst (afhankelijk van de groepsgrootte) en elk team start met een andere activiteit.  Na +/- 75 minuten draaien de teams door naar de volgende activiteit.

Klimmen & Schieten 

Onze 11 meter hoge klimwand is al van ver te zien en biedt uitdaging aan de beginnende en meer ervaren klimmers. De klimmers worden in onze klimtuigjes gehesen en gaan gezekerd door ervaren kliminstructeurs via de verschillende routes naar de top. De overige deelnemers maken in een onderlinge strijd uit wie de meeste punten bijeen schiet met de handbogen en luchtbuksen en zich de schietkampioen van de dag mag noemen.

Sport & Spel 
Wie van de groep is het sportiefst? Dat gaan we zien bij sport & spel! Lekker plezier maken in strandstijl rond de sportvelden en zwemvijver van Streekpark Klein Oisterwijk.
Zodra het gezelschap verdeeld is in twee teams, start de strijd. Welk team wint met volleyballen, ultimate frisbee en een potje voetballen!? Uiteraard staan de wedstrijden onder leiding van bekwame scheidsrechters.

Escape Room
Door het oplossen van lastige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen aanwijzingen en andere slimmigheidjes dient de groep binnen 60 minuten te ontspannen uit één van onze twee mysterieuze rooms.
In #1 De Boswachter lijkt het alom gezelligheid en Brabantse gemoedelijkheid wat de klok slaat. Echter slaat de stemming volledig om wanneer jullie als groep achter zijn duistere geheim komen. Uiteraard is het zaak je zo snel mogelijk uit de voeten te maken, voordat hij terugkeert…
Of ga je toch liever voor #2 De Dolle Boskant-avond? Het spetterende Nederlandstalige feest wordt beschouwd als hét hoogtepunt in het hoogseizoen. Gelukkig zijn jullie als groep bereid als bandje te fungeren tijdens dit legendarische evenement. Er dient echter wel haast te worden gemaakt met de voorbereidingen, want wanneer het concert niet op tijd begint breekt het ongeduldige publiek de tent af…

  Offerte of direct boeken?


  OntvangstLunchDinerOverig

  Activiteiten die je ook tof zult vinden