ARRANGEMENTEN

ESCAPE AND SURVIVE

Wil je met jouw team escape and survive en samen fanatiek zowel indoor- als outdoor-activiteiten genieten, gemixt met een competitief sausje? Dan is dit arrangement precies wat je zoekt! Een tof programma voor stoere mannen en vrouwen die van aanpakken houden.

 • Locatie: Obstakel / survival parcours / escape room
 • Prijsindicatie: €42,50 p.p.
 • Aantal personen: min. 20 personen (Bij een groepsgrootte boven de 60 personen, verrassen wij u graag met een scherpe prijs.)
 • Geschatte tijdsduur: 4 uur
 • Avontuur voor: Bedrijven, (vrienden)groepen, (sport) verenigingen, scholen, zorginstellingen en families

ESCAPE AND SURVIVE

Wil je met jouw team Gaan Als De Brandweer en samen fanatiek zowel indoor- als outdoor-activiteiten genieten, gemixt met een competitief sausje? Dan is dit arrangement precies wat je zoekt! Een tof programma voor stoere mannen en vrouwen die van aanpakken houden.

 • Locatie: Obstakel / survival parcours / escape room
 • Prijsindicatie: €42,50 p.p.
 • Aantal personen: min. 20 personen (Bij een groepsgrootte boven de 60 personen, verrassen wij u graag met een scherpe prijs.)
 • Geschatte tijdsduur: 4 uur
 • Avontuur voor: Bedrijven, (vrienden)groepen, (sport) verenigingen, scholen, zorginstellingen en families

Omschrijving:

Na een gezellige ontvangst op Streekpark Klein Oisterwijk, wordt het gezelschap voor het eerste onderdeel gesplitst in twee teams. Om zich vervolgens over onze beide escape rooms te verdelen en binnen de gestelde tijd een uitweg te vinden. Het programma Wordt vervolgt met een obstacle-run en een aantal Outdoor-challenges op en rond het Klein Oisterwijk-terrein. Eventueel is dit programma uit te breiden met een afsluitende borrel en/of diner.

10.30u: Escape Rooms
De twee uitdagende escape rooms zijn volledig gethematiseerd op haar mooie omgeving en zullen deelnemers verrassen en tot het uiterste drijven om een uitweg te vinden. Door het oplossen van allerlei lastige puzzels, raadsels en verborgen aanwijzingen dient men binnen 60 min zien te ontsnappen. Uiteraard zijn een goede onderlinge samenwerking en heldere communicatie hierbij cruciaal.

Lukt het jouw team om je binnen 60 minuten naar een uitweg te puzzelen?

12.00u: Lunch in De 3 Vennen

13.00u: Outdoor Team Challenges
Tijdens de verschillende Outdoor Team Challenges staan er verschillende outdoor-activiteiten gereed, waarbij samenwerking doorslaggevend is in het volbrengen ervan. Onder andere de Wandelende A en het Krattenparcours wordt in estafette-vorm afgewerkt, waarbij twee teams tegen elkaar strijden. Ook het knopen van een Blinde Knoop en het Bamboe Bouwen zal in kleinere teams gebeuren. Tijdens het Katapult bouwen & schieten krijgen de groepen dezelfde materialen om zelfstandig een katapultconstructie te bouwen. Hierna probeert men de bal zo ver en zo gericht mogelijk weg te schieten.

Een mooie selectie van outdoor-activiteiten waarbij je als team dichter bij elkaar komt door een hechte samenwerking.

15.00u: Obstacle Run
Op het outdoor-parcours van Klein Oisterwijk staan naast de vele obstakels ook een aantal pittige survival hindernissen van The Tough Ten Miles, waarvoor speciale technieken vereist zijn om ze te volbrengen. Onder begeleiding van trainer(s) worden deze snel bijgebracht en tijdens een competitie-run wordt bepaald wie het snelste over het parcours weet te gaan. Het rondje is ongeveer 2,5km en telt ruim 20 obstakels.

15.30u: Einde programma
Sluit de dag eventueel af met een gezellige borrel of geheel verzorgde BBQ/diner op locatie om het programma compleet te maken.

  Offerte of direct boeken?


  OntvangstLunchDinerOverig

  Activiteiten die je ook tof zult vinden