ARRANGEMENTEN

DE MOL

Samenwerken, communiceren, bedriegen en goed opletten staan centraal tijdens DE MOL. Met je team probeer je groepsopdrachten op te lossen, er zit echter één saboteur in de groep die de opdrachten zal proberen te doen mislukken. Kom jij er achter wie dit is én weet jij het antwoord op die ene vraag: “Wie is DE MOL?”

 • Locatie: outdoor-,sport- en spelterrein/ horeca outdoor
 • Prijsindicatie: €33,- p.p.
 • Aantal personen: min. 20 personen
 • Geschatte tijdsduur: 3 uur
 • Avontuur voor: Bedrijven, (vrienden)groepen en (sport)verenigingen

DE MOL

Samenwerken, communiceren, bedriegen en goed opletten staan centraal tijdens DE MOL. Met je team probeer je groepsopdrachten op te lossen, er zit echter één saboteur in de groep die de opdrachten zal proberen te doen mislukken. Kom jij er achter wie dit is én weet jij het antwoord op die ene vraag: “Wie is De Mol?”

 • Locatie: outdoor-,sport- en spelterrein/ horeca outdoor
 • Prijsindicatie: €33,- p.p.
 • Aantal personen: min. 20 personen
 • Geschatte tijdsduur: 3 uur
 • Avontuur voor: Bedrijven, (vrienden)groepen en (sport)verenigingen

Omschrijving

Tijdens het spannende arrangement DE MOL voeren deelnemers samen een aantal lastige en leuke groepsopdrachten uit. Voor deze opdrachten is inventiviteit, stressbestendigheid, inzicht, lef en bovenal mensenkennis nodig.

Het Spel: DE MOL
Met het succesvol uitvoeren van de groepsopdrachten kunnen de deelnemers punten verdienen voor de pot. Hiervoor is samenwerken en vertrouwen cruciaal, maar met de aanwezigheid van de mol -de saboteur binnen de groep- is dit niet gemakkelijk. Denk jij dat je jouw collega’s, familie of vrienden goed kent? Alleen een oplettende speler kan ontdekken waar en op welke manier DE MOL de opdrachten saboteert. En uiteindelijk antwoord geven op die ene vraag: “Wie is DE MOL?”

Voorafgaand aan het spel dienen deelnemers een vragenlijst in te vullen, met allerlei simpele vragen over hun eigen identiteit. Na een aantal leuke en uitdagende opdrachten (indoor en outdoor), tijdens de gezamenlijke pauze, vult iedere deelnemer individueel een tussentijdse test in over de identiteit van DE MOL. Zit je al in de goede richting te denken?

Na alle activiteiten volgt er een allesbeslissende eindtest en is het zaak antwoord te geven op die ene vraag: “Wie is de Mol?”. Een spannende prijsuitreiking sluit het arrangement DE MOL en een mooie geslaagde dag af.
Opdrachten zijn eventueel gemakkelijk anders in te delen tijdens slecht weer, ook het aantal opdrachten is op aanvraag in te delen.

Sluit aansluitend de dag eventueel af met een gezellige borrel of geheel verzorgde BBQ/diner op locatie om het programma compleet te maken.

  Offerte of direct boeken?


  OntvangstLunchDinerOverig

  Activiteiten die ook plezierig zijn