HORECA
TEAM & OUTDOOR
PIET PLEZIER
ESCAPE ROOM

Sinterklaas Avonturen Tocht

Groot nieuws! De Sint is op zoek naar nieuwe Pietjes die hem kunnen helpen tijdens deze drukke periode. Sint en zijn Pieten zijn te gast op Streekpark Klein Oisterwijk en zijn Pieten hebben daar een gave Avonturen Tocht uitgezet. Samen met je gezin leg je de route af op een Piet Plezier-trapkar en onderweg hebben de Pieten allerlei leuke opdrachtjes voor jullie gemaakt. Een soort Sinterklaas drive-through dus.

Papa en mama fietsen, samen met hun kleine Pietjes-in-opleiding (max. 4 kinderen), op een eigen trapkar. Tijdens de Avonturen Tocht over ons Streekpark, van ongeveer 60 minuten (1km), testen de Pieten met veel verschillende opdrachten of de Pietjes het in zich hebben om de Sint te helpen en zo een heus Pieten-diploma kunnen verdienen. Je wordt natuurlijk niet zo maar Piet. Misschien komt Sinterklaas zelf ook nog wel een kijkje nemen…

Aan het einde van de Sinterklaas Avonturen Tocht mogen de Pietjes-in-opleiding hun Pieten-diploma laten verzilveren en krijgen ze ook nog een leuke verrassing. Hoe gaaf is dat?!

Op een gezellige Piet Plezier-trapkar fietsen jullie een mooie route over het terrein van Streekpark Klein Oisterwijk. Om het Pieten-diploma te verdienen zullen de kleine Pietjes onderweg allerlei opdrachten moeten doen, de Pieten helpen daarbij. En misschien komen jullie ook Sinterklaas nog wel tegen…

De Pieten voorzien iedere trapkar van warme chocomelk met slagroom, waar jullie onderweg van kunnen genieten. Tijdens de Avonturen Tocht strooien de Pieten natuurlijk met lekkere snoepjes en pepernoten. En dat is nog niet alles, want de kleine Pietjes mogen onderweg ook nog eens hun eigen marshmallows roosteren boven een kampvuur. Smullen!

Je wordt natuurlijk niet zo maar Piet, daarvoor moet je over veel kwaliteiten beschikken. Tijdens de Sinterklaas Avonturen Tocht testen de Pieten de kleine Pietjes, wat dacht je van: ‘pakjes in de schoorsteen gooien’, ‘marshmallows vangen en roosten’, Pieten-gym’, sluipen en  Sinterklaas ontvangt heel graag onze mooie kleurplaat (ontvang je per mail na de reservering). Genoeg te doen voor de Pietjes!

Zijn alle Pieten-opdrachten onderweg gelukt en is het Pieten-diploma helemaal gevuld met krulletjes? Dan krijgen de Pietjes-in-opleiding aan het einde van de tocht een heuse verrassing van de Sint. En dat welverdiende Pieten-diploma kan boven het bed natuurlijk!

Reserveren

Willen jullie de Sinterklaas Avonturen Tocht op Streekpark Klein Oisterwijk reserveren? Kies hieronder dan de starttijd. Let op, het maximum per fiets is 6 personen (2 ouders, 4 kinderen). Iedere vijf minuten vertrekt er één gezin op één trapkar. Als de gewenst starttijd niet meer aan te klikken is, is deze tijd helaas vergeven. (ALLEEN zaterdag nog beschikbaar)

Adres & mail contact

Oisterwijk Adventures
Oirschotsebaan 6
5062 TE Oisterwijk
E. info@oisterwijkadventures.nl

    Contactformulier