FAMILIES

HORECA
TEAM & OUTDOOR
PIET PLEZIER
ESCAPE ROOM

Klaar voor een nieuw avontuur?

Speciaal voor de avontuurlijke families heeft Oisterwijk Adventures te gekke pakketten samengesteld voor de zomermaanden. Elk pakket duurt ongeveer 1 tot 1 ½ uur en biedt een sportief, gezellig, spannend, uitdagend maar vooral leuk avontuur voor jou en je familie. Maak snel je keuze en boek direct online op de dag en het tijdstip dat jullie het avontuur aan willen gaan op en rond ons park.

Natuurlijk maakt de buitenlucht hongerig en dorstig, daarom hebben we lekkere pakketten met hapjes en drankjes die voor je klaar staan voor of na je avontuur.

Let op, vanwege de RIVM-maatregelen mogen wij alleen bezoekers ontvangen die vooraf (online) een reservering hebben gemaakt. Toiletvoorziening aanwezig. 

Bouw je eigen vlot en vaar ermee op de zwemvijver van Klein Oisterwijk. Je krijgt een bouwtekening om met palen, tonnen en touwen een echt eigen vlot te bouwen. Is het vlot klaar en is iedereen tevreden, dan pak je de zwemvesten en peddels en vaar je trots met je eigen vlot over onze zwemvijver.

Prijs: €30,- o.b.v. 4 personen
Extra: €5,- per extra persoon
Tijdsduur: 60 minuten
Aantal: minimaal 4 personen (max. 16 pers.)

Bouwen met bamboe is een hele leuke en laagdrempelige activiteit waar het hele gezin plezier aan kan beleven. De materialen zijn licht, waardoor iedereen (groot & klein) er gemakkelijke mee kan bouwen. De stokken zijn 1,20 meter lang, dus met enige creativiteit kunnen de mooiste grote bouwwerken gemaakt worden.

Prijs: €30,- o.b.v. 4 personen
Extra: €5,- per extra persoon
Tijdsduur: 60 minuten
Aantal: minimaal 4 personen (max. 16 pers.)

Met een ervaren begeleider leren de deelnemers hoe zij het meest doelgericht kunnen schieten met onze handbogen en luchtbuksen. Op onze schietbanen kunnen zowel de oudere als de jongere deelnemers op een veilige manier kennis maken met deze leuke activiteiten.

Daarnaast maken de deelnemers met eenvoudige materialen een zelf reuze katapult waarmee zij een bal zover mogelijk weg gaan schieten.

Prijs: €50,- o.b.v. 4 personen
Extra: €10,- per extra persoon
Tijdsduur: 90 minuten
Aantal: minimaal 4 personen (max. 36 pers.)
(inclusief 1 begeleider(s): 1 op 12 deelnemers)

Op ons terrein ligt een prachtige uitdagende survival-obstakelbaan van 2,5 km met veel leuke hindernissen die de echte sportieve families wel kennen van de ouder + kids run tijdens de Farmers Fun die elk jaar op onze locatie georganiseerd wordt.

(Eventueel) onder begeleiding van een survival expert leren de deelnemers de ‘kneepjes’ van het bedwingen van obstakels, met als afsluiting natuurlijk een leuke familie run.

Prijs: €50,- o.b.v. 4 personen
Extra: €10,- per extra persoon
Tijdsduur: 90 minuten
Aantal: minimaal 4 personen (max. 60 personen)
(inclusief 1 begeleider(s), 1 op 20 deelnemers)

Onze 11 meter hoge klimwand heeft verschillende routes met elk een eigen moeilijkheidsgraad. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hier naar harte lust klimmen, uiteraard onder begeleiding en gezekerd door een ervaren klimexpert.

De uitdaging is geweldig en het uitzicht vanaf de top is prachtig!

Prijs: €75,- o.b.v. 4 personen
Extra: €10,- per extra persoon
Tijdsduur: 90 minuten
Aantal: minimaal 4 personen (max. 20 pers.)
(inclusief begeleider(s), 1 op 10 deelnemers)

Ben je het binnen zitten zat en wil je de verveling tegen gaan? Om een uur te ontsnappen aan de intelligente lockdown hebben we een speciale escape-kist ontworpen die naar jou toe komt.

Op het afgesproken tijdstip zetten we de geheimzinnige zeemanskist bij je voor de deur en samen met je gezin of huisgenoten krijg je 60 minuten de tijd om het mysterie op te lossen. Een mini-escape room dus. Gewoon in je eigen huiskamer, hoe gaaf is dat?!

Prijs: €22,50 totaalprijs
Extra: buiten een straal van 10km brengen we €0,19 p/km in rekening
Tijdsduur: 60 minuten
Aantal: minimaal 2 personen

Geo Catching is het beste te omschrijven als een speurtocht naar schatkisten die te vinden zijn met onze GPS-apparaten. De tocht loopt kriskras over ons park en laat alle mooie plekjes zien. De schatten zijn goed verstopt dus de hele familie is nodig om de schat te vinden en de tocht naar de volgende schat zo snel mogelijk weer in te zetten.

Prijs: €30,- o.b.v. 4 personen
Extra: €5,- per extra persoon
Tijdsduur: 45 minuten
Aantal: minimaal 4 personen (max. 24 pers.)

Frisbee golf is een leuke recreatieve sport die voor iedereen toegankelijk is. Alle deelnemers krijgen een eigen frisbee en een route over het te lopen parcours waarop verschillende frisbee doelen opgesteld staan.

Prijs: €20,- o.b.v. 4 personen
Extra: €2,50 per extra persoon
Tijdsduur: 45 minuten
Aantal: minimaal 4 personen (max. 12 pers.)

U krijgt per team een routebeschrijving mee van 1,5 uur (waar u 2 uur over mag doen) en een fotocollage met verschillende foto’s.
De foto’s zijn oriënteringspunten die u langs de route tegenkomt. Ze staan alleen in de verkeerde volgorde.

Welk team lukt het om de foto’s in de juiste volgorde te zetten en gaat er voor de prijzen?

Prijs: €104,- o.b.v. 8 personen
Extra: €13,- per extra persoon
Tijdsduur: 120 minuten
Aantal: minimaal 8 personen (max. 50 pers.)
(kinderkorting van 50% t/m 5 jaar van toepassing)

Beleef samen met je familie dé sensatie van dit moment en speel binnenkort samen een gave escape room! Door het oplossen van allerlei lastige puzzels en mysterieuze raadsels proberen jullie binnen 60 minuten te ontsnappen uit één van onze twee geheimzinnige rooms. Onze kamers #1 De Boswachter & #2 De Dolle Boskant-avond zijn volledig gethematiseerd op haar locatie en zullen families tot het uiterste drijven om binnen de tijd te ontsnappen.

We hanteren, i.v.m. het coronavirus, een aantal maatregelingen: bezoekers met gezondheidsklachten zijn niet welkom, deelnemers krijgen latex handschoenen aangeboden, er is desinfectie-gel aanwezig, de rooms worden tussen groepen door grondig gereinigd en we houden allemaal 1,5 meter afstand (m.u.v. gezinnen/samenwonende).

Prijs: vanaf €15,- per persoon
Tijdsduur: 60 minuten
Aantal: minimaal 3 personen (max. 16 pers. verspreid over twee rooms)

Reserveer nu

Waar vind je nou zo’n mooi parcours tussen zoveel mooie bloemen en planten? Gewoon hier, bij Oisterwijk Adventures!
Je speelt dit spel echt met elkaar, bijvoorbeeld als gezin, dus anders dan “gewone” minigolf met andere regels die het nog spannender maken.

De banen hebben een natuurlijke aanleg met rotsen en een heuse waterval. Iedere baan en elke hindernis zorgt weer voor verrassingen
Wie gaat er winnen? Het blijft spannend tot de laatste baan!

Prijs: €30,- o.b.v. 4 personen
Extra: €7,50 extra per persoon
Tijdsduur: 75 minuten
Aantal: minimaal 4 personen (max. 36 pers.)
(kinderkorting en 65-plus korting van toepassing)

In het natuurgebied de Oisterwijkse Bossen en Vennen zijn meer dan 80 vennen te ontdekken! Met de Bos- en Vennentochten op de Piet Plezier trapkarren rijdt u langs enkele van deze mooie “pareltjes”. Wij hebben voor u een mooie route klaar liggen.

Leuke tip is om een pauze in te lassen om bijvoorbeeld even te stoppen voor een kleine picknick langs de waterkant.

Prijs: afhankelijk van model en route
Tijdsduur: routes vanaf 60 minuten
Aantal: minimaal 2 personen (max. 50 pers.)

Een combinatie tussen Adventure Minigolf en snookeren. Je speelt het spel met een keu en vier verschillende kleuren balletjes. Deze balletjes corresponderen weer met de 18 gekleurde tafels en hebben hun eigen stuiterkracht.

Iedere tafel heeft een uitdagende hindernis die jij moet zien te overbruggen in zo’n min mogelijk stoten! Spanning en hilariteit gegarandeerd!
Onze banen staan in de Adventure tent dus je kunt dit ook spelen als het weer wat minder goed voorspelt is.

Prijs: €30,- o.b.v. 4 personen
Extra: €7,50 extra per persoon
Tijdsduur: 75 minuten
Aantal: minimaal 4 personen (max. 36 pers.)
(kinderkorting en 65-plus korting van toepassing)

De GPS-fotozoektocht start op Streekpark Klein Oisterwijk en leidt de avonturiers door de prachtige Oisterwijkse bossen. In het GPS-apparaat is een mooie route opgeslagen van circa 5 km. Op een aantal punten is een foto gemaakt waarover een vraag gesteld wordt. Door de plek van de foto te vinden, kan de vraag beantwoord worden.

Prijs: €25,- o.b.v. 4 personen
Extra: €5,- per extra persoon
Tijdsduur: 90 minuten
Aantal: minimaal 4 personen (max. 24 pers.)

Lekkere dorstlessers voor jong en oud. Een leuk pakketje met 4 gekoelde blikjes met frisdranken naar keuze.

  • Blikje cola, cola light, cola zero, fanta, ice tea.
  • Flesje water met of zonder prik
  • Pakje Wicky

Prijs: €2,- per persoon
Aantal: minimum 4 personen

Lekker gekoelde dorstlessers en diverse energierepen voor jong en oud om nieuwe energie op te doen tijdens de Oisterwijkse Avonturen.

Ruime keuze uit blikjes, flesjes, pakjes fris en diverse repen. O.b.v. 1 frisdranken en 1 energiereep per persoon.

Prijs: €3,- per persoon
Aantal: minimum 4 personen (4 blikjes & 4 repen)

Mooi gevuld picknickmandje met kleed vol met broodjes, croissantjes, kaas, vlees- en zoetwaren. Fles verse jus d’orange met bekertjes en handfruit. Gevuld voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen)

Prijs: €7,- per persoon
Aantal: minimum 4 personen

Na de Oisterwijkse Avonturen worden de avonturiers natuurlijk beloond met lekkere hapjes en drankjes met voor de kinderen een ijsje, zakje chips en blikjes fris en voor de volwassenen een lekker (alcoholvrij) biertje en wijntje en tapas plateau. Deze staan na afloop klaar op jullie eigen familie picknick tafel.

Prijs: €8,- per persoon
Aantal: minimum 4 personen

Kies hieronder je activiteit!

Adres & mail contact

Oisterwijk Adventures
Oirschotsebaan 6
5062 TE Oisterwijk
E. info@oisterwijkadventures.nl

Contactformulier

Rechtstreeks contact